Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
2010.10.30 - Czechy, Varnsdorf - AleFestivAle
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dryx Wyświetlenie odpowiedziZnajomy odwiedził ten festiwal i znalazł polski akcent - cieszyńskie piwo Brackie Mastne, które miało swoje stoisko.
zdjęcie w galerii
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziO! Jakbyście mogli jeszcze kilka zdjęć wrzucić z FestivAle'a byłoby miło. Niestety nie mogłem uczestniczyć, więc chętnie pooglądam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedziCzy to jest to piwo do którego były ściągane drożdże z Łodzi, oryginalne drożdże z Grodziskiego?
Comment
-
-
Witam.
Wrzuciłem kilka moich fotek do galerii, niestety jakość komórkowa - szczególnie dająca się we znaki wewnątrz.
Piwa generalnie rewelacyjne - moim dotychczasowym zwycięzcą jest Punk IPA z Brew Doga - potęga goryczy. Konkurencja trwa jednak dalej, bo sporo przywiozłem ze sobą i na przetestowanie wszystkiego zejdzie mi jeszcze parę dni.
Pozdrawiam osoby z forum, które miałem okazję spotkać - mam nadzieję, że podobnych okazji będzie coraz więcej.
Comment
-
-
A czy komuś podczas imprezy nie obiła się o uszy informacja jakoby pivovar Kocour przygotowywał się do otwarcia od nowego roku pivoteki? Posłyszałem taką wiadomość w dziale "plotki internetowe" i chciałbym to skonfrontować z rzeczywistością.Last edited by danhaj; 2010-11-02, 22:36.
Comment
-
-
Nawiązując do rozmowy z Najjaśniejszą Adminiscencją na wieczorku pogiełdowym w Poznaniu o dziwo pamiętając o tej rozmowie kilka dni później /pewnie z racji tego że chlapnąłem dzisiaj owocowego Krieka/ informuję że Honza planuje w lutym "imprezę walentynkową" z piwami aromatyzowanymi i owocowymi :kwiatek
Comment
-
Comment