Ja zarezerwowałem nocleg 6 km od Browaru za 40 zł w pięknym miejscu z basenem, służę pomocą na PW lub meila
2011.06.17-18 - Żywiec - Festiwal Birofilia 2011
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika EldosPlutos Wyświetlenie odpowiedziW dalszym ciągu mam dwa miejsca z soboty na niedzielę w domkach 6-8 osobowych nad jeziorem Żywieckim. Ktoś jest chętny?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziQbolandy wyjeżdżają 17-06-2011 (piątek) około godz. 7.00 z Wrocka, a wracamy w niedzielę. Mamy 2-3 miejsca wolne w karawanie. Jak ktoś chętny na wspólną wycieczkę to zapraszam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziJeszcze jedno wolne miejsce (max - 2).Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedziJezeli jest ktos zainteresowany-"niechrapek", to kontakt na PW.
Pozdrawiam,
Dorota Chrapek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedziMasz coś do Chrapków?
Pozdrawiam,
Dorota Chrapek
Jak najbardziej mam , dobre piwo robiaHaniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedziDori , tego "durne bombisko", nie moglo przewidziec
Jak najbardziej mam , dobre piwo robia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedziNo to zapraszam na do namiotu piwowarskiego
Do tej na "palarce" z Grzesiem i Markiem tez ,chociaz pozniej to roznie bywa.
Dzieki za zaproszenie.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Niestety, tym razem nie będę mógł uczestniczyć. Mam jednak nadzieję, że uda się otrzymać od "sponsorów" kolejne etykiety z domowych. Moim "agentem" będzie (jak zwykle ostatnio) Ahumba, czyli Maciek. Z góry dziękuję i życzę miłej zabawy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzimpazdzioch natchnął mnie myślą na podobny temat.
Czy nie dałoby się gdieś koło wejścia na imprezę zorganizować "postoju" taxi. Co roku jest wielki bałagan z tym.Jedni zamawiają, inni obrotniejsi odjeżdżają. Ludzie biegają po ulicy szukając "swojej" taksówki. Że jeszcze wypadku nie było to cud. Tak byłoby jedno miejsce, gdzie podjeżdżałyby taksówki i tylko tam mogłyby zabierać ludzi. Dzwoniąc do korporacji człowiek dowiadywałby się, że pod browarem jest postój i indywidualne zamówienia w tamten rejon nie są realizowane.
Oficjalnym zrzeszeniem obsługującym Festiwal Birofilia jest Tele Taxi.
Nr telefonu: 33 861 61 61.
Taryfa I: 2- zł, taryfa II: 3- zł.
Mamy obiecanie, że na postoju będzie non-stop dyżur 2-3 taksówek oraz realizacja zamówień telefonicznych w pierwszej kolejności.
Taksówki na szybach będą miały specjalną kartę z logotypem imprezy.
Comment
-
Comment