Dziś w Panoramie OK. 18 na dwójce pokazywali Żywiec i kilka znanych nam osób parę słów "wygłosiło" - Dorota Chrapek, pirackamuza, Mason. Ponadto twarz pokazał nasz stary-nowy kolega - Zythum z kapitalistyczna twarzą.
2011.06.17-18 - Żywiec - Festiwal Birofilia 2011
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Rozwija nam się ta kultura piwna. W Aleji Piw dla mnie najlepsze były Flying Dog Gonzo Imperial Porter, Saison Dupont, Chimay Triple - oczywiście wszystkie lane!
Podziękowania dla Kopyra, Dori, Kuliego i pozostałych piwowarów, którzy w piątek polewali Russian Imperial Stouta i dzięki czemu poł soboty miałem z głowy
Patent na bar z Andrzejem Gałasiewiczem mamy już opracowany i wiadomo było, że prędzej czy później pofatyguje się do nas przedstawiciel organizatorów, aby ukrócić niecny proceder niekonwecjalnego traktowania klientów. Dla takich chwil się żyje!Last edited by docent; 2011-06-19, 18:59.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Generalnie świetna impreza, jechałem z nastawieniem na piwa amerykańskie i udało się plan zrealizować prawie w 100%. Belgię trzeba było nieco odpuścić ale nic to, następnym razem. Zdjęcia na stronie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Patent na bar z Andrzejem Gałasiewiczem mamy już opracowany i wiadomo było, że prędzej czy później pofatyguje się do nas przedstawiciel organizatorów, aby ukrócić niecny proceder niekonwecjalnego traktowania klientów. Dla takich chwil się żyje!
Serdeczne podziękowania:
- organizatorom za olbrzymi wybór piw do degustacji;
- współpodróżnikom za miły dojazd i powrót z imprezy;
- współbiesiadnikom za spotkanie i pogawędki przy piwie;
- współspaczom za "spokojne"noclegi w schronisku;
- Bombie za jajcownicę;
- Tomkowi za tuzin wafelkowych nowości.
Do następnego roku, oby tylko ponownie tak szybko światło w namiocie kolekcjonerskim nie zgasło
Comment
-
-
Świeżutkie foty z Festiwalu do obejrzenia również tutaj.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Impreza bardzo fajna. Dziękuje piwowarom za możliwość spróbowania piwa. Jeszcze raz gratuluje tytułu GCh. Dobrze, że udało mi się załapać na drugą połowę drugiego dnia Oby w przyszłym roku sesja była łaskawsza.
P.S. Specjalne pozdrowienia dla Michała Saksa. Moi koledzy strasznie się zakochali w Brovariowej pszenicy Dziwne, że ta z CK Browaru wygrała.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MINIAKos Wyświetlenie odpowiedzi
P.S. Specjalne pozdrowienia dla Michała Saksa. Moi koledzy strasznie się zakochali w Brovariowej pszenicy Dziwne, że ta z CK Browaru wygrała.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
W imieniu syna, mojej żony oraz swoim własnym dziękuję wszystkim za życzenia i gratulacje. Z naszej strony gratulujemy wszystkim laureatom konkursu, a więc Jackowi który tylko o włos przegrał tytuł Grand Championa, Waldkowi Szwedzie, Tomkowi Rogaczewskiemu, Kulemu, Brewers Brothers (Domagalscy), Gabi, Coderowi, Jajecznicy, Szisziemu, Vettisowi i pozostałym, których nie miałem okazji poznać osobiście. Impreza wspaniała, nie muszę dodawać że szczególnie dla nas. Dziękuję wszystkim kolegom za dotrzymywanie towarzystwa mojej żonie w chwilach kiedy z Jankiem byliśmy zajęci obsługą, a więc Josefikowi, Braciom Domagalskim, Upssowi, Wenie, Hasintusowi, Jkocurkowi, Pieronowi (Gosia powiedziała że dzięki niemu kocha Śląsk), LJajecznicy (piękny o niebieskich oczach - powiedziała żona) i wielu innym którzy okazali nam sympatię a ich nicków nie pamiętamy. Dzięki takim ludziom jak Wy, piwowarstwo nabiera szczególnego charakteru; czeka się na na takie imprezy nie po wyróżnienia, a po to aby się spotkać.
Musicie zrozumieć, że cała nasza rodzina jest w szoku po takim sukcesie. Gosia stwierdziła, że "odrobina piwowarstwa lepsza od najlepszego lekarstwa". Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za okazane serce, cieszymy się że smakowało lane przez nas piwo. Janek jest w szoku, więc nie wiem kiedy będzie mógł coś napisać od siebie, myślę jednak że nie wywinie się od tego.
Reasumując, wielkie podziękowania dla organizatorów: Piwiarni Żywieckiej i Grześka Zwierzyny, Browamatora i Ziemka Fałata, PSPD z Andrzejem Sadownikiem na czele, oraz Grupie Żywiec - od WOGOSZÓW
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziPszenicę wygrał Biermann - Majer Gliwice. CK zwyciężył w konkursie dziennikarzy "Pszeniczna Bomba".
Comment
-
-
Mam nadzieje, że Janek wyjdzie z szoku Może polej mu jakieś piwo?
Impreza jak co roku przeleciała zbyt szybko. Jedyny minus to piątkowy koncert jakiegoś dziewczęcia, które wydzierało się niemiłosiernie w namocie piwowarów. Organizatorzy, następnym razem dajcie jakąś spokojniejszą muzykę dla piwowarów. Strasznie ta muzyka działała na nerwy.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment