zawsze można spacerkiem się przejść kawałek do noclegu albo MZK przejechać
2011.06.17-18 - Żywiec - Festiwal Birofilia 2011
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziCzy z browarów restauracyjnych będzie można kosztować próbki czy trzeba będzie nabyć "duże" piwo?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika browar23 Wyświetlenie odpowiedzizawsze można spacerkiem się przejść kawałek do noclegu albo MZK przejechać
Jeśli ktoś mieszka w Węgierskiej Górce albo nad Jeziorem to jednak potrzebuje transportu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzibędzie, dla zarejestrowanych.
Jak zdobyć zaproszenie do Żywca?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wersa Wyświetlenie odpowiedziJak się zarejestrować?. Chciałbym tam pojechać po raz pierwszy.
Jak zdobyć zaproszenie do Żywca?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel Wyświetlenie odpowiedziZ innej beczki: do dyspozycji 2 wolne łóżka w (teoretycznie 4-osobowym) pokoju w schronisku w Żywcu w obie noce.
Comment
-
-
Cyborgu gdybyś mogła wstępnie i dla mnie (jak jeszcze zostało po dadku) miejsce przytrzymać? Nie wiem jeszcze czy wpadnę na obie noce ale kombinuję."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziJak zauważyłem cyborg_marcel już chyba mają pełno. Tak więc czy ktoś jeszcze chętny na wspólny pokój oprócz VanPurRz? Piszcie na PW. Chyba trzeba się pospieszyć z rezerwacją bo może być cienko z miejscami.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
W piątek walczyłem z rezerwacją, wolne miejsca w Węgierskiej Górce najlepiej położone pensjonaty, hotele i kwatery zajęte od marca.
Comment
-
-
Jeżeli mogę pomóc to podaje namiary na nowy pensjonat w Zarzeczu nad jeziorem (8,5 km od browaru) http://www.nad-jeziorem.eu/index.html
Comment
-
-
Wczoraj udało mi się zarezerwować miejsce w schronisku młodzieżowym na ul. KEN 3, pokój hotelowy 40 zł od osoby, podobno była jeszcze wolna sala czteroosobowa. Wolne pokoje były w pensjonacie Rybak ale nie zapowiadał się zbyt ekscytująco więc zrezygnowałem 40 zł od osoby, daleko ponad 7 km.
Comment
-
Comment