Gdyby ktoś potrzebował odstąpię zaproszenie. Nie będzie mnie w tym roku także.
2011.06.17-18 - Żywiec - Festiwal Birofilia 2011
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziGdyby ktoś potrzebował odstąpię zaproszenie. Nie będzie mnie w tym roku także.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziA to bez zaproszenia nie można przyjechać?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziOj jacer, jacer, nie rozumiesz że to chodzi o gratisowe upominki kolekcjonerskie? Chociaz bez dowodu e-prezesa to chyba zaproszenie nie na wiele się przyda.
Przy okazji poproszę aby mnie nie dawać tych etykiet i innej makulatury, wszystko ląduje w śmieciach, szkoda lasów.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziOj jacer, jacer, nie rozumiesz że to chodzi o gratisowe upominki kolekcjonerskie? Chociaz bez dowodu e-prezesa to chyba zaproszenie nie na wiele się przyda.
Comment
-
-
Przecież zaproszenie nie jest imienne - można dać komuś i ten ktoś wpisze swoje nazwisko.
Nie chciałbym też rozsiewać plotek (niech mnie ktos poprawi jakby co), ale coś mi się kojarzy, że kiedyś (2 czy 3 lata temu) bez zaproszenia nie chcieli zarejestrować kolegi. I nie dostał gratisowego zestawu...Last edited by Stasiek; 2011-05-24, 10:59.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek Wyświetlenie odpowiedzi(...). I nie było gratisowego zestawu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek Wyświetlenie odpowiedziPrzecież zaproszenie nie jest imienne - można dać komuś i ten ktoś wpisze swoje nazwisko.
Nie chciałbym też rozsiewać plotek (niech mnie ktos poprawi jakby co), ale coś mi się kojarzy, że kiedyś (2 czy 3 lata temu) bez zaproszenia nie chcieli zarejestrować kolegi. I nie dostał gratisowego zestawu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mon55ter Wyświetlenie odpowiedziMam jedno pytanie: czy żeby skosztować jakiegoś piwa butelkowego z alei piw świata trzeba będzie nabyć całą butelkę, czy też będzie możliwość dostania niewielkich próbek za opłatą?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika browar23 Wyświetlenie odpowiedzia będzie jakieś małe szkło tak jak w tamtym roku czy brać swojeMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
Comment