2011.03.17 - Sztum, Klub Impuls - Dzień Św. Patryka (debiut nowego piwa z Gościszewa)
Collapse
X
-
Bardzo proszę o:
- zamieszczanie w miarę pełnej informacji o danej imprezie
- stosowanie się do zasad tytułowania wątków (wystarczy spojrzeć na tytuły innych wątków)
- umieszczanie wątków w odpowiednich działach (to nie jest impreza piwowarskodomowa)Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2011-03-08, 08:54.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
-
Poprawię się! Mogę dopiero wieczór?Comment
-
Wystarczyło wkleić istotne informacje.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
-
Channel: Śląskie
2022-09-05, 11:49 -
-
Browar mieści się w restauracji działającej od 1992 roku. W czasie mojej wizyty - w grudniu 2022 roku - dostępne było tylko jedno piwo - Zdunowskie jasne, zwyczajny lagerek jakich wiele. Całkiem smaczny, w cenie bodajże 13 albo 15 zł za 0,5l (nie pamiętam już, uroki opisywania browaru po...
-
Channel: Wielkopolskie
2023-03-28, 11:28 -
-
Imperialny stout, ekstrakt 20°Blg, alkohol 8%.
Całkowicie czarny nie do przejrzenia.
Piana ciemnobeżowo-brązowa, super gęsta o mikroskopijnych oczkach choć przy szkle tworzy też grube bąble. Ściele się na szkle prawie nieprzerwaną "firanką", zaznaczając kręgi po...-
Channel: Czechy
2019-08-03, 12:43 -
-
Na etykiecie z dopiskiem "Koźlak dubeltowy" oraz na kapslu (nowym) "Sezonowe specjalności". Czyli zapowiada się być może odświeżenie starszych produktów (porter dostał już wcześniej nowy wygląd) oraz stworzenie czegoś nowego.
Być może na bazie doświadczeń ze...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Na puszce czytamy, że mamy do czynienia z APA, ale trzeba byłoby dodać: Hazy APA.
Alk. 5,6% obj, ekstrat nie podany.
Chmielenie: Simcoe, Centennial, Citra.
Nie gustuję specjalnie w tego typu piwach od pewnego czasu, ale muszę przyznać, że w swojej kategorii jest dobre. Zapachy...-
Channel: Piwo - konkretnie
2022-10-07, 16:45 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment