Bardzo proszę o dwa miejsca dla mnie i dla Janka. Młody ma taki sen, że chętnie poznam ducha który go obudzi.
Pozwolę sobie odświeżyć listę
1. Vanpurz
2. Krzysiu
3. Leona?
4. Kangur
5. Kangurzyca
6. Baard - rozumiem, że to ktoś znany osobiście ze zmienionym nickiem - Loewenbrau?
7. Małażonka
8. Iron
9. Dkrasnodęb
10. Marcopolok
11. Mason
12. Mark33
13. Wogosz
14. Ecc81
Roman, ale miałeś przypomnieć, skąd się znamy osobiście, bo ja nie kojarzę po nicku.
Cześć, to ja cię nawiedzałem w kwaterze głównej po materiał do produkcji i wypytywałem jak to zrobić, ty mi dałaś swoje wędzone a ja swoje pszeniczne pozdrawiam Romek
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roman501
Cześć, to ja cię nawiedzałem w kwaterze głównej po materiał do produkcji i wypytywałem jak to zrobić, ty mi dałaś swoje wędzone a ja swoje pszeniczne pozdrawiam Romek
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
18 czerwca 2023 r. w godzinach od 11.00 do 18.00 na terenie Muzeum Narodowe Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie (ul. Dworcowa 5, 62-052 Komorniki) odbędzie się XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą.
Comment