Niech będzie numero 19
2011.05.7-8 - II Festiwal Dobrego Piwa - nocleg z duchami
Collapse
X
-
(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
-
No, niezła ekipa się szykuje! Niedługo trzeba będzie zamykać zapisy, bo do tego całego towarzystwa dołączą jeszcze organizatorzy (ja, Maggyk, Art i Slavoy) - w końcu ktoś Was musi pilnować
UWAGA!
Każdy noclegowicz dostanie do podpisania na miejscu regulamin korzystania z lochów. Uprzedzam, że jak komuś się włączy fiu bździu i na przykład zacznie robić graffiti sprayem na ścianach (zupełnie nie wiem, skąd taki przykład wpadł mi do głowy) to będzie musiał pokryć koszty remontu oraz dostanie wykluczony z tego typu inicjatyw na przyszłość.
Przewidywany koszt tego noclegu to 20 zł, ale jeszcze potwierdzimy
Pokoje wieloosobowe, ale za to bardzo duże
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziQbolandy w ilości osób 2 tyż się zgłaszają
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJa poproszę o pokój dla chrapiących.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Jeśli można Marusiu to my poprosimy o dwa miejsca i jak coś to ręczymy za LeonaStrefa Piwa
ul. Krowoderska 37
31-141 Kraków
www.strefa-piwa.pl
www.facebook.com/StrefaPiwa
www.facebook.com/StrefaPiwaPub
Comment
-
-
Na chłopakach ze Strefy
zamykamy zapisy!!!
Już i tak boję się takiej bandy
Muszę popracować nad regulaminem. I ochronę chyba trzeba będzie wynająć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMuszę popracować nad regulaminem. I ochronę chyba trzeba będzie wynająćJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA co, planujecie w domu remont czy dezynsekcję?
Comment
-
-
A czy ktoś z Wrocławia mógłby polecić jakieś inne noclegi w okolicy? Szukamy miejsca dla 5 osób od piątku do niedzieli.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bimbelt Wyświetlenie odpowiedziA czy ktoś z Wrocławia mógłby polecić jakieś inne noclegi w okolicy? Szukamy miejsca dla 5 osób od piątku do niedzieli.
W normalnych cenach to dopiero tu: http://puhot.pl/text.php?alias=cennik_pokoje&lang=PLLast edited by mareks; 2011-04-21, 10:52.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bimbelt Wyświetlenie odpowiedziA czy ktoś z Wrocławia mógłby polecić jakieś inne noclegi w okolicy? Szukamy miejsca dla 5 osób od piątku do niedzieli.
Edyta: mareks cię ubiegłLast edited by chemmobile; 2011-04-21, 10:52.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
Comment