Piesek (zresztą bardzo sympatyczny) to był mały pikuś. Na drugi raz polecam Wam do "swojego lochu" Slawoy'a. Od 4-tej nad ranem "drgania powietrza" tak się nasiliły, że patrzałem tylko czy mi się cegły ze stropu nie posypią na głowę.
2011.05.7-8 - II Festiwal Dobrego Piwa - nocleg z duchami
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wogosz Wyświetlenie odpowiedziPiesek (zresztą bardzo sympatyczny) to był mały pikuś. Na drugi raz polecam Wam do "swojego lochu" Slawoy'a. Od 4-tej nad ranem "drgania powietrza" tak się nasiliły, że patrzałem tylko czy mi się cegły ze stropu nie posypią na głowę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wogosz Wyświetlenie odpowiedziPiesek (zresztą bardzo sympatyczny) to był mały pikuś. Na drugi raz polecam Wam do "swojego lochu" Slawoy'a. Od 4-tej nad ranem "drgania powietrza" tak się nasiliły, że patrzałem tylko czy mi się cegły ze stropu nie posypią na głowę.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziWspółczucia dla Marusi
Po prostu , po latach , to i"kamienie sie wygladza".
Mam nadzieje ze nie przegiolem.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedziPo nocy w zamku , ale na gornych poziomach , stwierdzilem ze slavoy , regularnie wprowadzal , wibracje. Zaprzeczyl, ale za to "marusia", byla poprostu "bosko rzeska".
Po prostu , po latach , to i"kamienie sie wygladza".
Mam nadzieje ze nie przegiolem.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Bomba, przeceniasz nas - po takim dniu jeszcze jakieś wygibasy - człowieku, nie te lata
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziBomba, przeceniasz nas - po takim dniu jeszcze jakieś wygibasy - człowieku, nie te lata
Ale ja wiem z opowiesci , ze jak najdzie ochota "to i pies kota wychrobota".Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziCzego wy chcecie od psa, jedyny biedak był trzeźwy i całą noc nie spał. Srał ze strachu w lochach przy najdrobniejszym poruszeniu.
Dzięki, Panowie, za dobre słowo, od chihuahuy i właścicieli. Tym bardziej, że właściciele spali kamiennym snem sprawiedliwych degustatorów piwa mając wszystko gdzieś... przed sobą dopiero w okolicach poniedziałku. Nie miałem pojęcia nawet o wibracjach w sąsiedniej komnacie (celi). Obiecujemy do przyszłego roku lepiej wychować psa - nie będzie na swoich szczekał nawet w nocy i ze strachu. A chihuahua nie nadaję się na hotdoga - jest za mały. Musi być co najmniej jamnik, bo nie podaje się hotdogów ze skwarkami.Last edited by ART; 2011-05-13, 06:01.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomek63 Wyświetlenie odpowiedziWAGOSZ: Obiecujemy do przyszłego roku lepiej wychować psa - nie będzie na swoich szczekał nawet w nocy i ze strachu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziBędzie w tym roku nocleg z duchami?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Ale ja nie mam więc to dobre pytanie.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziTy to już chyba masz noclegi
Comment
-
Comment