Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.05.7-8 - II Festiwal Dobrego Piwa - nocleg z duchami
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Baard Wyświetlenie odpowiedziDooobra, w takim układzie odbiorę tylko swój kufelek i wracam- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziWeźmiesz stary dowód i się jakoś to ułoży
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziChętnie bym wpadł , ale wicieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziAnteks my Cię po prostu kiedyś zwiążemy i zatrzymamy A może to będzie ten raz - w końcu to lochy sąMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Nocleg
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMamy prawdziwą gratkę dla wielbicieli ekstremalnych warunków i mocnych wrażeń - nocleg w lochach Zamku w Leśnicy w trakcie Festiwalu, czyli z soboty na niedzielę.
Warunki: łóżka polowe - psiwór we własnym zakresie
Toaleta: bezpłatna i bez prysznica (tzw. dzień dziecka)
Atmosfera: jak w lochach
Dodatkowe atrakcje: ponoć w nocy tam straszy!!!
Cena jeszcze nieznana, ale na pewno atrakcyjna będzie w stosunku do miejsc hotelach, no i nie trzeba nigdzie jechać, a przede wszystkim będzie można posiedzieć razem przy piwku po zamknięciu Festiwalu.
Oferta ograniczona siłą rzeczy do osób mi znanych osobiście, bo poręczyłam własną głową za mury
Zainteresowani twardziele proszeni o zapisy w niniejszym temacie.
Comment
-
-
Proszę o wpisywanie kandydatur z numeracją, casting się zrobi na miejscu
1. Vanpurz
2. Krzysiu
3. Leona?
4. Kangur
5. Kangurzyca
6. Baard - rozumiem, że to ktoś znany osobiście ze zmienionym nickiem - Loewenbrau?
7. Małażonka
8. Iron
9. Dkrasnodęb
10. Marcopolok
Roman501 - znamy się osobiście? Jeśli tak, to sorry, może nie kojarzę nicka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziProszę o wpisywanie kandydatur z numeracją, casting się zrobi na miejscu
...
3. Leona?
...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziJeśli zniknie znak zapytania będę zaszczycony. Ale i tak wezmę karimatę na wszelkiLast edited by Marusia; 2011-04-06, 15:42.
Comment
-
-
To ja też zaaplikuję. Obiecuję tym razem nie wchodzić na dachPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment