Czyżbyście sugerowali, że mój lambik powinien być podawany w zestawie z papierem? No ładnie. Postaram się więc, specjalnie dla Was o piwo, po którym cała rolka może wam przypadkiem nie starczyć.
Czyżbyście sugerowali, że mój lambik powinien być podawany w zestawie z papierem? No ładnie. Postaram się więc, specjalnie dla Was o piwo, po którym cała rolka może wam przypadkiem nie starczyć.
Niech chociaż drogę powrotna wytrzyma bez przymusowych przystanków
Ostatnia zmiana dokonana przez anteks; 2011-05-05, 09:08.
Bardzo twórcze rozwinięcie wątku papieru toaletowego. Gratuluję. A może jakieś inne propozycje (porady) akcesoriów niezbędnych na spotkanie z "ekipą" ("Ekipą" dla spragnionej wazeliny)? Jeszcze mogę poszperać do soboty.
Czyli jak zobaczę Wogoszów znaczy ze mam przesrane
Czyli jak zobaczę Wogoszów znaczy ze mam przesrane
W razie czego pożyczam od córki pampersy w końcu nie mogę zafajdolić środka transportu w drodze powrotnej, no i anteks by mnie chyba uprzejmie wyp... z wozu gdzieś pod Trzebnicą
Widzę, panowie, że żałujecie, że nie zapisaliście się na nocleg z papierem, tfu, duchami. Będziemy pamiętać o Was i jakąś paczkę po noclegu się skonstruuje na pamiątkę
Noc z duchem Hrabiego von Forno czyli nocleg w lochach Zamku leśnickiego.
Na własne ryzyko i za opłatą 30 zł.
Oferujemy kanadyjki z materacem - śpiwory we własnym zakresie.
Wszyscy noclegowicze zapisani w tym temacie proszeni są o wykonanie przelewu! Jak sami rozumiecie, na miejscu nie będzie klimatu do pobierania pieniędzy, więc proszę nas do tego nie zmuszać, bo się nie damy
W tytule przelewu proszę wpisać: imię i nazwisko oraz dopisek "Noc z duchem Hrabiego von Forno"
dane do przelewu:
Centrum Kultury "Zamek"
pl. Świętojański 1
54-076 Wrocław
W razie czego pożyczam od córki pampersy w końcu nie mogę zafajdolić środka transportu w drodze powrotnej, no i anteks by mnie chyba uprzejmie wyp... z wozu gdzieś pod Trzebnicą
heh pod Trzebnicą to za przeproszeniem Anteks już by gówno widział
Comment