Pakiet wyjazdowo/noclegowy z Warszawy
Collapse
X
-
Są, kamery są na słupach oświetleniowych. Ograniczenie jest przy szkole. Te tablice tylko straszą nie dają mandatów. Rozumiem, że te tablice to we Wrocku? One głównie ważą samochody. Są na każdym wjeździe do miasta. Też się kiedyś przeraziłem jak mi rejestracje wyświetliło.Identyczny system jest w NL na autostradach, kamery co kilkaset metrów, mieżą czas przejazdu na podstawie tablic rejestracyjnych. To taka uwaga, gdyby się ktoś wybrał na wycieczkę.
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
Related Topics
Collapse
-
Z różnych perspektyw opowiadano już historię Warszawy. Ale żeby podążać w niej za zapachem piwa – tego jeszcze nie było!
W książce Piotra Wierzbickiego to właśnie browarnictwo jest głównym bohaterem. Gdzie mieszkali, a gdzie poświęcali się swojemu rzemieślnictwu piwowarzy...2018-04-25, 11:32 -
Szukam nowych nie klejonych etykiet seria królewskie 18 wzorów z dzielnicami Warszawy .W zamian seria świąteczna Tyskie z grudnia 2018, Ostatecznie mogą być odklejane ale nie uszkodzone,mogę dać też inne birofilia w zamian ,info na priv
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
-
Channel: Islandia
2024-09-26, 19:20 -
-
Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....-
Channel: Lubuskie
-
-
W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment