Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
Pakiet wyjazdowo/noclegowy z Warszawy
Collapse
X
-
JEDNO PIVKO NEVADI!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziMożesz jechać główną trasą. Niedawno tamtędy jechałem, wyjeżdżając z Warszawy ok. 18 i na tym odcinku stałem tylko raz. Przy remontach jest ograniczenie do jednego pasa, ale ruch był dość płynny. Moim zdaniem nie ma potrzeby pakować się w objazdy. Ale jak utkniecie w korku na 5 godzin to nie do mnie pretensjeŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziTaka stacja, ani przystanek, nie istnieją.
Dzięki za sugestie, dzisiaj przy piwku sobie wszystko przemyślę, po czym rzucę monetą.
Aha, nie wiem, czy znajdę mapę drogową Polski, weźcie coś w tej podobie albo telefon z dżipiesem i dużym abonamentem. A! Jeśli chcecie mieć swoją muzę, to tylko na kasetach.Ostatnia zmiana dokonana przez żąleną; 2011-05-05, 16:35.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziPracownicy do Warszawy jadą tak: Krotoszyn - Ostrów Wlkp
Tak apropo dróg, to czy otworzyli już odcinek obwodnicy miejskiej Wrocławia (nie autostradowej), od 5-tki do Mostu Milenijnego?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Żą, zmniejszając kombinatorykę, moglibyście jechać z Janek siódemką na Kraków i przez Grójec, Nowe Miasto i Opoczno dojechać do Piotrkowa - to tylko +30km, a omijacie gierkówkę. Jednak tej trasy osobiście nie znam.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziHmm.. i jest szybciej, lepiej niż 25 przez Międzybórz?
Zanim z Leśnicy wyczłapiesz się przez cały Wrocław na wylot na Oleśnicę, to już pewnie będziesz w Trzebnicy albo dalej.
Plac Społeczny jest częściowo wyłączony z ruchu i tamten rejon był dziś zblokowany całkowicie.
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziPlac Społeczny jest częściowo wyłączony z ruchu i tamten rejon był dziś zblokowany całkowicie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziRaczej autem byśmy w tamte strony nie zabłądzili, ale dobrze wiedzieć.
Robiłem za GPS-a przez komórkę, aby dojechali do Złotego Rogu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ooo, to już przelecieli Milicz. Nie pomachałem im Chyba, że się zgubili w Krotoszynie.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment