Czy w sobotę o 9:45 będzie ktoś z Was po wschodniej stronie miasta(Strachocin)? Szukam chętnej osoby, która uczestniczyła w I FDP i może poprzednich WWP, do polansowania się w TV internetowej i która to przy okazji mogła by opowiedzieć nieco o festiwalu by zachęcić oglądających do zajrzenia do nas. Z racji że przed imprezą nie damy rady się wymknąć z Leśnicy bo jesteśmy tam od wczesnego poranka to przyda nam się pomoc osoby, która akurat będzie o tej porze po wspomnianej stronie miasta i będzie miała godzinkę do poświęcenia. Proszę o PW do południa w piątek.
Poszukiwana osoba po wsch. stronie Wrocławia na 10.00 w sobotę
Collapse
X
-
Poszukiwana osoba po wsch. stronie Wrocławia na 10.00 w sobotę
Last edited by ART; 2011-05-05, 20:43.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziCholera wszystko pasuje np. do mojej osoby. Problem tylko z chęcią lansowania się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziNie marudź, bierz przykład z MarusiMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziNie wiem jak się skończy jutrzejsze spotkanie z DKrasnoŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Dżekson, Dżeeekson! Rozsław naszą jedyną wrocławską imprezę piwno-piwowarską
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziNie wiem jak się skończy jutrzejsze spotkanie z DKrasno
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziA jak ma się skończyć? Układ może być tylko jeden, wszak nie masz pindoremifasolado.MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziCholera wszystko pasuje np. do mojej osoby.
Nomanie misczostfo"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Szproty są zatem w oleju. Dzięki!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziSzproty są zatem w oleju. Dzięki!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie dziękuj z góry, jeszcze nie wiadomo, co powieLast edited by JAckson; 2011-05-07, 07:44.MM961
Comment
-
Comment