2011.06.18 - Lwówek Śląski, Festiwal Piwa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • j_Q
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2009.10
    • 176

Jednymi słowy - niewiele straciłem, ze wybrałem inną imprezę tego dnia?

Comment

• jacer
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2006.03
      • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
      A tak swoją drogą, to ja ma pytanie do Jacera - ile takich imprez zorganizowałeś? Festiwali piwnych, giełd kolekcjonerskich, koncertów, bitew, czegokolwiek? Sprawiasz wrażenie, jakbyś ich miał za sobą tysiące i zrobienie takiego festiwalu to dla ciebie jak pierdnięcie. Trochę mnie to zaskoczyło, bo jak na razie nie dałeś poznać się z tej strony.
      Podczas tego weekendu w Miliczu były Dni Ziemi Milickiej, jesienią będą Dni Karpia. Imprezy te organizują Gmina Milicz i Starostwo Powiatowe czyli urzędnicy. O Dniach Milicza i jego ogólnym programie było wiadomo już wczesną wiosną.

Nie potrzeba organizować czegokolwiek aby przeczytać w lokalnych gazetach kilka miesięcy temu kiedy i co będzie.
      Nie trzeba organizować czegokolwiek aby zauważyć, że Starostwo reklamuje swoje imprezy na fejsbuku.
      Nie trzeba organizować czegokolwiek aby zauważyć nad główną drogą przelotową przez Milicz, że od 1,5msc wisi baner reklamujący imprezę.

Organizowałem przez kilka lat legendarne i kultowe imprezy na wieży Odyniec. Nie zawiadamiałem ludzi tydzień przed imprezą.

W tamtym roku próbowałem ściągnąć na Dni Karpia dobre piwo i wiem jak trudno wytłumaczyć cokolwiek urzędnikom, inny gatunek ludzi.
      Milicki Browar Rynkowy
      Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
      "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
      "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
      No Hops, no Glory :)

Comment

• anteks
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2003.08
        • 10782

Może jednym zależy an reklamie , a innym nie ?
        Mniej książków więcej piwa

Comment

Przetwarzanie...
        X