Szczegóły na stronie www.chmielaki.pl
2011.08.19-21 - Krasnystaw, 41. Chmielaki Krasnostawskie
Collapse
X
-
Dobrze widzę, że się Krajan będzie wystawiał? Z zaświatów?
-
-
Kiedy będą szczegóły dotyczące giełdy ? Na razie podstrona jest w budowie.
Comment
-
-
Spokojnie, w tym roku znów skarbówkę zawołają.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziW zeszłym roku "giełda" to było kilka stoisk, z niezbyt interesującym asortymentem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika noodles Wyświetlenie odpowiedziJeśli tydzień przed giełdą brak jakichkolwiek szczegółów to ja się nie dziwię.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika noodles Wyświetlenie odpowiedziJeśli tydzień przed giełdą brak jakichkolwiek szczegółów to ja się nie dziwię.
Chyba ponad miesiąc??
Comment
-
-
Myślę, że organizatorzy liczą na to, że na hasło "giełda" w programie imprezy, giełda ta dokona samoorganizacji Zapewne nikt się tym szczególnie nie interesuje. Nie ma i nie było tradycji organizowania prawdziwej giełdy przy okazji Chmielaków, a szkoda bo okazja ku temu niezła. Musieliby się za to wziąć koledzy z Lublina jak przypuszczam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPo co, mają swoją giełdę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziChodziło mi o to, że nie znam żadnego poważnego kolekcjonera z K-stawu więc nie sądzę żeby ktoś mógł to przyzwoicie ogarnąć.
(nooo... bądź co bądź mieszkającym w Poznaniu, ale też z kresów, jak ja)
Mam dla Ciebie kapsle Hetmana, wszystkie trzy. Za czekoladę, buzi i piosenkę są Twoje. Umowa stoi?
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziRozumiem Konradzie, że jesteś NIEPOWAŻNYM kolekcjonerem z Krasnegostawu?
(nooo... bądź co bądź mieszkającym w Poznaniu, ale też z kresów, jak ja)
Mam dla Ciebie kapsle Hetmana, wszystkie trzy. Za czekoladę, buzi i piosenkę są Twoje. Umowa stoi?
Tomek
Za kapselki z góry dziękuję Czekolada i piosenka jak najbardziej a do całowania przyprowadź jakąś koleżankę
Comment
-
Comment