2012.06.15-16 - Żywiec, Festiwal Birofilia 2012
Collapse
X
-
Bardzo się cieszę że jest taka impreza, zapowiada się naprawdę niesamowicie. I tutaj pytanie z gatunku głupich --- czy jedna osoba ma tam czego szukać? W sensie noclegu, moje plany na ten wyjazd wzięły w łeb i nie bardzo wiem jak teraz to ugryźć. Będę wdzięczny za jakieś namiary, chciałem tam być czwartek--niedziela.Comment
-
Sprawdź tutaj: http://www.malgosi.pl/
Ja znalazłem nocleg po prostu wpisując w wyszukiwarkę "noclegi Żywiec" i za trzecim razem udało się znaleźć miejsceJEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
Na całe szczęście nie będzieMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Witam. Mam takie pytanko: czy jest tam gdzieś możliwość pozostawienia autka na noc - bezpłatnie, i czy jest możliwość gdzieś rozbić sobie namiot na tę jedną noc? Dzięki za odpowiedź.Moja kolekcja:
http://krypol85.plComment
-
Gdzieś tam w Żywcu jest.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
-
-
A wystarczy poszukać: http://www.google.pl/search?client=o...hannel=suggestMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
-
Znacznie wcześniej niż w latach ubiegłych udało nam się przygotować miejsca dla kolekcjonerów. W dawnej hali magazynowej jest przygotowanych prawie 200 stołów. W roku ubiegłym w namiocie było ich 80 mniej tak więc jest szansa, że każdy znajdzie miejsce dla siebie i swoich fantów.
Bezpośrednio przed halą będzie się znajdować scena (konkursy, zabawy, loteria, lajtowa muzyka). W sektorze obok sceny zlokalizowaliśmy ponadto parasole i meble z przeznaczeniem na miejsca konsumpcyjne.
W sektorze gastronomicznym znajdzie się kilka stoisk:
- altana piwna (10 nalewaków z różnymi piwami beczkowymi + piwa butelkowe)
- sprzedaż gadżetów festiwalowych (żeby odciążyć sklepik w części piwowarskiej)
- stoiska grilowe
- kawiarnia z kawą, herbatą, czekoladą, goframi, lodami i ciastami
- stoisko z tradycyjnymi piernikami żywieckimi
- stoisko z serami Old Poland
- stoisko z oscypkami
- stoisko z gorącymi pączkami
Ważna informacja dla kolekcjonerów i innych uczestników imprezy:
Będzie możliwość podjechania pod halę samochodem w celu wypakowania fantów. Wjazd na teren znajduje się zaraz za mostkiem na rzece Leśnianka od ulicy Browarna (dawny magazyn Żywiec Trade). Ochrona będzie sterować ruchem tak żeby uniknąć zatorów. Po dynamicznym i sprawnym wypakowaniu samochód będzie trzeba zaparkować na dużym parkingu tuż obok (miejsce w którym był koncert Kazika w roku ubiegłym).
Hala w piątek w nocy zostanie zamknięta i będzie chroniona a więc nie będzie problemu z zostawieniem rzeczy na stołach.
W załączniku znajduje się mapa festiwalowa.Attached FilesComment
-
Znacznie wcześniej niż w latach ubiegłych udało nam się przygotować miejsca dla kolekcjonerów. W dawnej hali magazynowej jest przygotowanych prawie 200 stołów. W roku ubiegłym w namiocie było ich 80 mniej tak więc jest szansa, że każdy znajdzie miejsce dla siebie i swoich fantów.
Bezpośrednio przed halą będzie się znajdować scena (konkursy, zabawy, loteria, lajtowa muzyka). W sektorze obok sceny zlokalizowaliśmy ponadto parasole i meble z przeznaczeniem na miejsca konsumpcyjne.
W sektorze gastronomicznym znajdzie się kilka stoisk:
- altana piwna (10 nalewaków z różnymi piwami beczkowymi + piwa butelkowe)
- sprzedaż gadżetów festiwalowych (żeby odciążyć sklepik w części piwowarskiej)
- stoiska grilowe
- kawiarnia z kawą, herbatą, czekoladą, goframi, lodami i ciastami
- stoisko z tradycyjnymi piernikami żywieckimi
- stoisko z serami Old Poland
- stoisko z oscypkami
- stoisko z gorącymi pączkami
Ważna informacja dla kolekcjonerów i innych uczestników imprezy:
Będzie możliwość podjechania pod halę samochodem w celu wypakowania fantów. Wjazd na teren znajduje się zaraz za mostkiem na rzece Leśnianka od ulicy Browarna (dawny magazyn Żywiec Trade). Ochrona będzie sterować ruchem tak żeby uniknąć zatorów. Po dynamicznym i sprawnym wypakowaniu samochód będzie trzeba zaparkować na dużym parkingu tuż obok (miejsce w którym był koncert Kazika w roku ubiegłym).
Hala w piątek w nocy zostanie zamknięta i będzie chroniona a więc nie będzie problemu z zostawieniem rzeczy na stołach.
W załączniku znajduje się mapa festiwalowa.
Żetony jak w latach ubiegłych będą służyć do zakupów w sklepie z piwami i gadżetami oraz w Aleji Piw Świata.
Na terenie imprezy zlokalizujemy 4 miejsca ze sprzedażą żetonów.Comment
-
-
Chyba coś dadkowi źle napisałem. Pierwszy nocleg za 30, drugi za 25Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Forumowicz z Wrocławia lub okolicy wybierający się jutro : CZWARTEK 14.06 do Żywca i mogący zabrać paczkę o wadze 0,5kg pilnie proszony o kontakt ze mną lub kol. Żywcem.
Marcobez brody...Comment
-
Comment