Może zrobić głosowanie na miejscu wśród gości? Śmiem twierdzić, że 90% będzie za telebimem a Wam przecież nikt nie zabrania schować się w namiocie.
2012.06.15-16 - Żywiec, Festiwal Birofilia 2012
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzitych kilku metroseksualnych co
nie kumają "szmacianki" nie musi przyjeżdżać
Z żoną będziemy na pewno, po raz pierwszy i doczekać się już nie możemy. Po miłych przeżyciach związanych z Bracką jesienią liczymy na jeszcze więcej w Żywcu. Do zobaczenia!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TeDy_beer Wyświetlenie odpowiedziZ żoną będziemy na pewno, po raz pierwszy i doczekać się już nie możemy. Po miłych przeżyciach związanych z Bracką jesienią liczymy na jeszcze więcej w Żywcu. Do zobaczenia!
Comment
-
-
Domyślam się, że na "brackiej" jest atmosfera bardziej kameralna, a birofilia jest prędzej masówką i każde rządzi się swoimi prawami wraz z zaletami jak i wadami tego. Ważne, że lubiący piwo znajdują dla siebie coś i tu i tu.
Comment
-
-
Się rozpędziliście z tymi telebimami. Chciałbym tylko przypomnieć, że strategicznym sponsorem Euro jest Carlsberg, bez tego piwa w menu nie można zapraszać na transmisje z Euro 2012 (choć można napisać np. "piłka nożna na żywo"), więc to byłby poważny zgrzyt.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNapiłbym się dobrego piwa, kupił fajne szkło i obejrzał mecz. Mam nadzieję, że da się to wszystko pogodzić.
Zastanawiam się, skąd bierze się tyle agresji? Myślę, że można to pogodzić, imprezę piwną z oglądaniem meczu. Mistrzostwa Europy to naprawdę ważne wydarzenie, i nie dla wszystkich jest to kopanie "szmacianki"...
Comment
-
-
I wszystko jasne, w czasie meczu na Festiwalu będzie koncert zespołu Jary Brand.
A tutaj cały program: http://www.festiwal-birofilia.pl/pro...tiwalu-pl.htmlJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że można to pogodzić, imprezę piwną z oglądaniem meczu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziMistrzostwa Europy to naprawdę ważne wydarzenie, i nie dla wszystkich jest to kopanie "szmacianki"...
Comment
-
-
Ja tam wolę Jarego niż jakieś mistrzostwa na których szmaciarze i tak nic nie zwojują.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Ech, szkoda gadać. Nie ma to jak tolerancja dla innych i nie powielanie stereotypów...
Comment
-
-
Jeszcze żeby było jasne, nie sugeruję zmiany imprezy na strefę kibica i zmiany programu specjalnie pod Euro. Myślę tylko, że warto by było umożliwić chętnym obejrzenie meczu w sensownych warunkach i poinformować o tym przed imprezą.
Comment
-
-
Myślę, że zaakcentowaliście już swoje zdanie na ten temat i nie ma sensu rozwijać bezsensownej dyskusji. Jeśli komuś zależy na stworzeniu strefy kibica na festiwalu to proszę złożyć oficjalne pismo z podpisami sympatyków takiej formy rozrywki na adres organizatora.
Comment
-
Comment