2012.03.31 - Bielsko-Biała, Piwnica Zamkowa, Premiera "Imperium atakuje"
Collapse
X
-
-
Bardzo nas cieszy zainteresowanie imprezą w Piwnicy Zamkowej.Prosimy jednak o szybciutkie rezerwacje na PW.Comment
-
Comment
-
Wielkie dzięki dla ekipy Piwnicy Zamkowej za ciepłe przyjęcie i stworzenie wspaniałej atmosfery a także załodze PITNTY za piwo. Z żalem musiałem się ewakuować po 21, ale tak mnie PKP załatwiło że ostatni pociąg na północ odjeżdża 21:28
I oczywiście miło mi było poznać kolejnych ludzi których do tej pory znałem tylko z avatara.
A piwo, no cóż, upłynęły 3 miesiące i wg mnie poprzeczka jest wysoko zawieszona w plebiscycie na piwo roku 2012.Comment
-
Serdeczne dzięki ekipie Piwnicy Zamkowej za organizację premiery!
Był torcik, było Sto lat, była dobra atmosfera i bardzo dobre piwo.
Do dziś trwa dyskusja z uczestnikami czy zapach nowej pinty to truskawka, poziomka czy malina
Byłem pierwszy u Was zachęcony opiniami na forum i nie zawiodłem się, było super!
Przekąski pierwsza klasa!
Pozdrawiam
PS. żona dziękuje za pozdrowieniaComment
-
Related Topics
Collapse
-
Moravská Třebová to miasto założone w połowie XIII w. przez Boreša z Rýzmburka. Duża liczba zabytków i dzieł sztuki przypomina o czasach, kiedy to Třebová nazywana była Moravskimi Atenami. Ładne miasteczko z dużym rynkiem, oraz pięknym zamkiem, który jest uznawany za jeden z ważniejszych...
-
Channel: Czechy
-
-
Browar znajduje się w pięknej kamienicy w samym centrum Wiednia w odległości 100 m od Stadtpark. Jako, ze powstał w 2022 roku aktualnie jest najnowszym browarem otwartym w austriackiej stolicy. Najpierw trafiamy do drzwi na rogu ulic gdzie z wnętrza dochodzi intensywny zapach pieczonego na mięsiwa....
-
Channel: Austria
-
-
U podnóża małej, ale dumnie brzmiącej z nazwy górki Velký Blaník (638 m) rozpościera się widok na małą mieścinę Louňovice pod Blaníkem. Już w 1350 roku w miasteczku powstał i warzył piwo klasztorny browar, tak więc tradycje piwowarskie mieścina ma zacne.
Nowa...-
-
-
Wystawcy i goście zjeżdżający na Brau Beviale tłumnie zapełnili browary w Nürnberg, więc my wybraliśmy się do Erlangen. To satelickie miasto na północ od Nürnberg jest osiągalne po 15 minutach jazdy pociągiem, a od stacji kolejowej do browaru trzeba odbyć kilometrowy spacer przez tutejszą...
-
Channel: Niemcy
-
-
Browarek w niewielkiej wsi położonej około 9 km od Náchodu. Dojechać tu można pociągami do przystanku osobowego Olešnice (zatrzymuje się co drugi pociąg co dwie godziny) skąd spacerem do przejścia jest niecałe 3 km ładną widokowo trasą. Sama wieś jest bardzo ładna, położona na stoku...
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment