Rano, rano... doprecyzujmy
2012.05.12-13 IX WWP i III FDP Nocleg z duchami
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziŻą, postaraj się w tym roku lepiej schować swoje Tyskacze, bo znów będziesz płakał, że cię okradli
PS Rano, czyli przed 9. I tak mi się ta granica przesunęła z 11.Last edited by żąleną; 2012-04-27, 14:45.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJak mi znowu jakiś delikwent wstanie rano i od razu zacznie konwersować z koleżkami, będę chuchał prosto w twarz.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzijeszcze była opcja 39,
nie pln a euro
i do tego nettoHaniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wittorio998 Wyświetlenie odpowiedzi1. Baard (w)
2. Komar_Pafnucy (w)
3. Ahumba (w)
4. leona (w)
5. Doodeck (w)
6. Mason (w)
7. Jaqba (w)
8. Qboland (w)
9. Żą (w)
10. Iron (w)
11. Dkrasno
12. VanPurRz
13. docent (w)
14. Piecia (w)
15. MINIAK (w)
16. mark33 (w)
17. Dyczkin (w)
18. elroy
19. rosekdr
20. wittorio998 (w)Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedzi21.Stary durny"bomba_z_wrocka"- i juz za pozno.Last edited by purc; 2012-04-27, 20:13.
Comment
-
-
Dyczkin dokonał przelewuVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedzi22. Można jeszcze? Bo nie bardzo rozumiem ten tekst , że za późno. A miało być 35?Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Jeśli ktoś jeszcze nie zapłacił za nocleg z duchami, to ostatnia chwila, bo bez przelewu - nocleg pod gołym niebem
I pamiętajcie - psiworki!Last edited by Marusia; 2012-05-09, 18:57.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziCiekawe jaki udźwig mają te łóżeczka?Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
Comment