W lochach spało mi się znacznie lepiej niż w Trio.
2012.05.12-13 IX WWP i III FDP Nocleg z duchami
Collapse
X
-
W lochach spało mi się znacznie lepiej niż w Trio.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
-
-
Lochy, loszki, łoszki. Tańce, hulanki swawole. Ten co nie mógł wygrać musiał się dołączyć.
Śpiewy pięknych pieśni polifonicznych"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Nawet dołączył duch lodówki i duch nagiego szaleństwabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Jest to zjawisko językowe (i nie tylko) z którym można sobie poradzić za pomocą tokarki. Zytek ci wyjaśni.Last edited by Komar_Pafnucy; 2012-05-14, 14:08.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Czy komuś z nocujących w lochach nie zabrakło rano kufla?
Bo wyszło jakoś tak, że szedłem dwa razy spać i dwa razy szedłem z kuflem, innym kuflem
...się to okazało na koniec całej imprezy i ciężkich przypomnieniach.Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment