2012.05.11-13 - III (Wrocławski) Festiwal Dobrego Piwa - pogaduchy
Collapse
X
-
-
Dla posiadaczy smartfonów jest taka aplikacja jak np skycash, bardzo łatwo się kupuje bilety nigdzie nie chodząc. Wcześniej trzeba zasilić swoje konto, a potem kupno biletu, to wejście do programu, parę ruchów i bilet kupiony. Na dziś dzień przez tą aplikację można kupować bilety w : Warszawie, Wrocławiu, Radomiu, Łodzi, Puławach itd. Można też kasę z tego zasilenia konta wypłacać w bankomacie bez żadnej karty, wystarczy telefon. Dzięki temu programowi można też opłacać pociągi, parkingi itp. W przypadku kontroli np w tramwaju, autobusie, pociągu, pokazuje się obrazek z programu, kontroler go skanuje i to wszystko.Comment
-
Biletomatów jest kilka w okolicy. Następny jest po drugiej stronie jezdni (koło przystanku autobusowego koło PKS), następny zdaje się na przystanku tramwajowym na Suchej, i jeszcze jeden po drugiej stronie dworca (trzeba przejść pod wiaduktem, tam gdzie wcześniej dojeżdżało się do dworca PKP od strony rynku. Poza tym bilety jednorazowe i czasowe (w tym 24h i może jakieś większe) można kupić płacąc kartą w autobusach i tramwajachLubię plackiComment
-
-
Tak dla informacji dla przyjezdnych i nie tylko: bilety wszelkiego rodzaju (zwykłe, czasowe) można kupić we wszystkich autobusach i tramwajach. W tym celu trzeba użyć karty i wyłącznie karty czipowej lub zbliżeniowej (inne karty nie są akceptowane). Cena zwykłego biletu (standardowy w jednym pojeździe lub na 30 min z przesiadkami) od maja podrożała do 3, 00 zł.Comment
-
Comment
-
Witam,
Co powiecie na pomysł, aby ktoś z forumowiczów przytachał grilla, którego można by gdzieś z boczku rozstawić? Możnaby wtedy sobie smażyć przyniesione przez siebie specjały, a nie kupować piekielnie drogie żarcie na stoiskach...Jest to wogóle wykonalne? Ja mam mały grillek na butle gazową...taką wielkości mniej więcej puchy lakieru samochodowego...Comment
-
Witam,
Co powiecie na pomysł, aby ktoś z forumowiczów przytachał grilla, którego można by gdzieś z boczku rozstawić? Możnaby wtedy sobie smażyć przyniesione przez siebie specjały, a nie kupować piekielnie drogie żarcie na stoiskach...Jest to wogóle wykonalne? Ja mam mały grillek na butle gazową...taką wielkości mniej więcej puchy lakieru samochodowego...Comment
-
Rok temu pojawili się spece od mycia kufli za złotówkę, w tym roku trzeba będzie uważać na grille?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Comment