a ja jednak pozwolę sobie zajrzeć w ten bidon
2012.05.11-13 - III (Wrocławski) Festiwal Dobrego Piwa - pogaduchy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzia ja jednak pozwolę sobie zajrzeć w ten bidonHaniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedziZajrzec , czy umoczyc pyska
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedziZajrzec , czy umoczyc pyskaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziw herbacie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedziA czy moge, przytargac, moje 50 pare sztuk szkla zbednego. Na sprzedaz dla gawiedzi glodnej dobrego piwa?.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziMam trochę desek w garażu. Mogę przynieść? Ktoś może sobie stolik zrobi albo coś innego.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Na stronach FDP i WWP zamieściliśmy mapki dojazdowe i propozycje połączeń - zerknijcie, może jeszcze komuś jakaś sugestia się nasunie
Comment
-
-
Nie ma. Wszystko w Lesnicy będzie zabite maksymalnie.
Około 200 m od zamku, pod Hermesem i Lidlem są parkingi przy głównej drodze, a wiec niebezpieczeństwo zniszczenia podpalenia czy ukradzenia mniejsze. Nie wiem czy na noc są dostępne, a jeśli są czy nie stoja mieszkańcy. W dzień nawet szpilki tam nie wciśniesz, a już na pewno nie w czasie festiwalu
Najlepsza opcja dla gości z Krakowa to pociąg, niestety przesiadka na głównym w stronę Legnicy, Węglinca, Jelcza Laskowic, Zgorzelca, wysiadka po ok. 15 minutach na stacji "Wrocław Leśnica".
Kiedyś był nawet bezpośredni.
Comment
-
-
A czy będzie mapka z rozmieszczeniem poszczególnych stanowisk?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyneq Wyświetlenie odpowiedziNajlepsza opcja dla gości z Krakowa to pociąg, niestety przesiadka na głównym w stronę Legnicy, Węglinca, Jelcza Laskowic, Zgorzelca, wysiadka po ok. 15 minutach na stacji "Wrocław Leśnica".
Kiedyś był nawet bezpośredni.
Nie siej zamętu, Jelcz jest w drugą stronę.Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment