"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Parkowałem w zeszłym roku za murami i pomimo warszawskich blach nic się samochodu nie stało. Dopiero parę miesięcy później silnik padł, więc jest czas się przygotować finansowo.
Mam jeszcze kilka pytań, bo widzę, że się mnożą i na pewno któreś z poniższych by padło:
- czy można przyjść w koszulce lub z kuflem browaru, który nie bierze udziału w festiwalu?
- czy będą kolorowe opaski na rękę lub pieczątki jak w dyskotece dla tych, którzy chcą na chwilę wyjść na zewnątrz?
- czy będzie można obejrzeć mecz EURO?
- czy będzie pokaz ważenia piwa?
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Nie w sobotę, tylko w niedzielę. Nie 13, tylko 16. A z deszczem to prawda, ale bardziej w nocy z soboty na niedzielę i w samą niedziele.
Ale i tak łapiemy się na trochę słońca, bo od niedzieli deszcze zapowiadają aż do 21 maja (albo i dalej).
Ale wiadomo - prognoza ponad 3 dni, to tak na prawdę wróżenie z fusów.
At DTN°, our mission is to empower you with intelligent and actionable insights. These insights, make sense of the data to help you and your business prosper. We are your trusted partner, an independent source of information that helps you feed, fuel and protect the world.
Masz jakąś dziadowską firmę
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
Czy lista lanych piw na stronie festiwalu będzie jeszcze uaktualniana, czy to już całość? Bo się zastanawiam czy już drukować listę "do odhaczania" czy jeszcze czekać
Myślę, że "natenczas onegdaj" lista jest już zaklepana, bo do imprezy zostało już tylko kilkadziesiąt godzin. Jeśli nawet coś się pojawi, to będzie to niewielka zmiana i korekty dokonacie długopisem
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich. Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Fajnie, Chemmo, że myślisz - to bardzo ważna sprawa w życiu człowieka
Ja jednak sugeruję wstrzymanie się z drukowaniem, jeszcze do ostatniej chwili mogą nastąpić zmiany - a czy kosmetyczne - to zależy, co kto uważa za kosmetykę
Comment