Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krotoszyniak
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.05.11-13 - III (Wrocławski) Festiwal Dobrego Piwa - pogaduchy
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMoże da się tam jakoś wyedytować link do google maps by wskazywało dokładne miejsce?Admin z Ratebeera
Licencjonowany Sedzia BJCP (E0894)
Poromotor piwnej Polski na swiat :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziPo wnikliwej analizie oferty Festiwalu odetchnąłem. Jest jednak z pięć piw, których jeszcze nie piłem... z bekiVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziPo wnikliwej analizie oferty Festiwalu odetchnąłem. Jest jednak z pięć piw, których jeszcze nie piłem... z beki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziPo wnikliwej analizie oferty Festiwalu odetchnąłem. Jest jednak z pięć piw, których jeszcze nie piłem... z beki
Comment
-
-
Bierzesz pojemność 0,2 i z 42 robi się jakieś 16.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziBierzesz pojemność 0,2 i z 42 robi się jakieś 16.
Tak też planuję z częścią, ale jest sporo piw które chcę wziąć w 0,5 więc pewne jest jedno - przed przeznaczeniem nie ucieknę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWiesz, masz rację - ja też jadę tylko na Fuller'saAdmin z Ratebeera
Licencjonowany Sedzia BJCP (E0894)
Poromotor piwnej Polski na swiat :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPodział na kraje i browary wygląda następująco
USA - 2 / 2Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziBierzesz pojemność 0,2 i z 42 robi się jakieś 16.
I czy taka degustacyjna ilość nie umniejsza doznań? Szczególnie w kuflu 0,5 wygląda to to trochę jak resztki. U mnie przynajmniej tak jest, że jak piwo nie sięga pianą do brzegu szkła bo trzeba komuś np. odlać część butelki to przyjemność z picia się zmniejsza..."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziW jakich cenach takie 0,2 chodziły w zeszłym roku?
Pax Pils - 4 zł
Resztę brałem tylko w większych porcjach.
Ceny dużych piw - od 5 zł za Ciechana czy Lwówek, poprzez 7 zł za Atak Chmielu, po 10 za belgijskiego wita.
Comment
-
-
Czy lista się jeszcze zmieni w ciągu najbliższych 3-4 godzin? Nie wiem czy drukować czy jeszcze nie.
Jeśli się może zmienić, ale dopiero jutro, to też dajcie cynk - rano wyjeżdżam, więc drukuję jak jest.
Obiecaliście też mapkęLast edited by Pendragon; 2012-05-09, 18:00.
Comment
-
Comment