Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.06.20 - Warszawa, Degustacja Piw Fuller's
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziI jak było? Ja zachorzałem i musiałem sobie te bachanalia odpuścić.
Comment
-
-
Spokojnie, ekipa w składzie zytek, psifnucy, fuliano i maremali pojawiła się na miejscu. Ten pierwszy za moment zapewne ostro dowali organizatorom tego przedsięwzięcia, ja tu napiszę tylko że uwagi typu "uwaga, teraz już można pić" czy "proszę nie wypijać wszystkiego od razu" były po prostu żenujące. Rozlano cztery próbki po 50 ml na głowę i szlus.
Ale nie ma tego złego, wiem już żeby London Pride'a czy IPY nie kupować, są naprawdę nędzne. Degustację skończyliśmy porządnie na porterach, ale już tych cieszyńskich na wilanowskiejPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Na razie krótko: Nie wiem jaki cel miała ta degustacja (ani to promocja - za mało i za krótko czy degustacja - brak przedstawienia profili smakowych i potem porównania z rzeczywistymi odczuciami smakowymi?) i czy w ogóle była to degustacja?
Tak naprawdę nie wiem po co i dla kogo było to zorganizowane?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kloss Wyświetlenie odpowiedziJakie bachanalia?Przecież butelkowy Fullers jest dostępny bez problemu.A jak znam życie to za darmochę dadzą ledwo posmakować."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Dodam tylko, że można było wygrać koszulki (sztuk chyba 4) i zestaw golfowy (jeden) odpowiadając na pytania dotyczące Fullersa.
Przyszło jak na moje oko około 40 osób. Nie sądzę by zostały jakoś szczególnie zachęcone do tej marki.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziPan gość specjalny mówił coś ciekawego? Działo się w ogóle coś pozytywnego, wartego wspomnienia?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziPan gość specjalny mówił coś ciekawego? Działo się w ogóle coś pozytywnego, wartego wspomnienia?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pan gość mówił niewiele. Wyręczył się filmem po angielsku bez tłumaczenia.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziPrzyleciał z Anglii by wcisnać przycisk "Play" na odtwarzaczu?;P
Comment
-
-
Wpuścić takich na degustację- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment