Akurat kwestia opłacalności nie jest tu ważna, obowiązki blogowe wzywają do Cieszyna.
2012.09.07-08 - Cieszyn, IV Bracka Jesień
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziCzy zostanie opublikowana lista tych piw?
Czy w przypadku chęci darmowego zwiedzenia browaru na krótszej trasie także jest wymagane wcześniejsze zgłoszenie?
I ostatnie pytanie czy to zwiedzanie odbywać się będzie w jakiś interwałach czasowych, czy tylko raz - o 19:00?Last edited by Pendragon; 2012-08-17, 19:56.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Rozszerzona opcja VIP kosztuje 25 zł. Jest o tym na początku tego wątku.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPodbijam pytanie.
Czy w przypadku chęci darmowego zwiedzenia browaru na krótszej trasie także jest wymagane wcześniejsze zgłoszenie?
I ostatnie pytanie czy to zwiedzanie odbywać się będzie w jakiś interwałach czasowych, czy tylko raz - o 19:00?
od 09.00 Zwiedzanie Brackiego Browaru Zamkowego w Cieszynie
• standardowa trasa zwiedzania browaru – wstęp bezpłatny (wyjścia co pół godziny w miarę zgłoszeń)
• trasa rozszerzona vip, zwiedzanie w towarzystwie doświadczonego przewodnika po tradycyjnie nie odwiedzanych miejscach, degustacja piwa, firmowa szklanka z cieszyńskiej kolekcji - cena biletu 25,00- pln (wyjścia o godzinach 11.00, 14.00, 17.00 i 20.00)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziSzkoda,ze termin Brackiej Jesieni pokrywa się z terminem zlotu.
Comment
-
-
Mamy potwierdzenie od Tomka Kopyry, że na imprezie gościnnie pojawi się piwo Shark z Widawy w wersji beczkowej. Dzisiaj rozmawiałem też z Bartkiem z AleBrowaru i jest opcja, że również ich piwa sie pojawią. Jak tak dalej pójdzie to braknie miejsca na kranach w korycie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziSzkoda, że termin zlotu pokrywa się z terminem Brackiej Jesieni
Będę w Cieszynie w przeddzień, ale może się przemogę po zlotowym pierwszym wieczorze i jakoś bryknę do Cieszyna w sobotę raz jeszcze... Ale tylko na wynos...
Comment
-
-
Pytając o zwiedzanie miałem na myśli piątek, bo tylko w ten 1 dzień będę na imprezie. W jeden wieczór planuję zrobić kilka rzeczy na raz, stąd pytanie czy to będzie tylko 19:00 czy też inne godziny wchodzą w rachubę. No i czy na takie zwiedzanie trzeba się wcześniej zgłosić mailowo? Problem w tym, że na 19 możemy nie zdążyć - do przejechania cała Polska plus zakupy w Ostrawie, u Koniczka i w Karpentnej.
A co do noclegów, to osobiście polecam "Pod Wieżą". Bliżej browaru już nie można
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziBędę w Cieszynie w przeddzień, ale może się przemogę po zlotowym pierwszym wieczorze i jakoś bryknę do Cieszyna w sobotę raz jeszcze... Ale tylko na wynos...JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPytając o zwiedzanie miałem na myśli piątek, bo tylko w ten 1 dzień będę na imprezie. W jeden wieczór planuję zrobić kilka rzeczy na raz, stąd pytanie czy to będzie tylko 19:00 czy też inne godziny wchodzą w rachubę. No i czy na takie zwiedzanie trzeba się wcześniej zgłosić mailowo? Problem w tym, że na 19 możemy nie zdążyć - do przejechania cała Polska plus zakupy w Ostrawie, u Koniczka i w Karpentnej.
A co do noclegów, to osobiście polecam "Pod Wieżą". Bliżej browaru już nie można
Potwierdzam, że najbliższy jest nocleg "Pod Wieżą", dosłownie za bramą browaru. Można wrócić do łóżka na czworakach z piwnic leżakowych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziNiby tak, ale nie - zloty są stałe w terminach aż do perwersji, a BJ hula se po kalendarzu, jak prawdziwa jesień... No i zloty są starsze...
Będę w Cieszynie w przeddzień, ale może się przemogę po zlotowym pierwszym wieczorze i jakoś bryknę do Cieszyna w sobotę raz jeszcze... Ale tylko na wynos...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziTyle dobrego, że owe imprezy są w tym roku blisko, więc można zaliczyć obie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziPotwierdzam, że najbliższy jest nocleg "Pod Wieżą", dosłownie za bramą browaru. Można wrócić do łóżka na czworakach z piwnic leżakowych
W "Pod Wieżą" będę nocować już trzeci raz. Na dole jest kuchnia (z lodówką) i jadalnia, a w piwnicach funkcjonuje miła herbaciarnia. Można też zapalić fajkę wodną.
Będąc pierwszy raz w Cieszynie nocowałem w hotelu przy stadionie. Od browaru dalej, ale za to blisko do stacji kolejowej w czeskim Cieszynie. Uwaga - hotel dla niepalących. Też polecam.
Comment
-
Comment