1 i 2 to żeton= 6 i 12 zeta. tanio to czy drogo za pół litra piwa dostępnego w sklepie po 4-6 zł?
2012.11.10 - Poznań, I Poznański Festiwal Piwa i IV Poznański Konkurs Piw Domowych
Collapse
X
-
No nie wiem czy piwa były po 1 albo 2 zetony ponieważ za 1 zeton widziałem bodajże 3 piwa i to były chyba Obolany z Ukrainy, potem były piwa od 2 zetonów do 6 zetonów, a jak kolega mówił 1 zeton to było 6 zł wiec wydaje mi się ze ceny był sporę.
Zdrówko
Comment
-
-
Wróciliśmy po długiej podróży. Dziękuję organizatorom za świetną zabawę i Panu z Setki za to, że mi z rana zastąpił kawę Piwowarom domowym za wyśmienite trunki a Gosi za czekoladę i przywilej cukierkowy Interpidowi zasyłam całusy za dodatkowy trud zorganizowania nam łóżeczka
A Ci co narzekają na ceny to od razu widać, że nie zostali do końca imprezy. Medal odwagi dla Pana, który stawiał piwo wszystkim i co chwila. I przez to mi wypito całego Bamber* Boya A potem jeszcze poszedł za nami do Setki, drań jeden, przez co kolejki do baru były długie i przez cały czas.
Osobne podziękowania dla Piotrka, który dzielnie dotrzymywał nam towarzystwa, aby się ulotnić po angielsku
A i żądam równego dostępu do piłeczki w Setce. Zdecydowane NIE dla josefikowych przywilejów
*pisownia celowaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziA i żądam równego dostępu do piłeczki w Setce. Zdecydowane NIE dla josefikowych przywilejów
Comment
-
-
Nagrody w IV Konkursie Piw Domowych w Poznaniu:
I miejsca we wszystkich kategoriach:
- bon o wartości 100 zł ufundowany przez sklep Centrum Piwowarstwa - do zamiany na towary w sklepie (bez kosztów przesyłki)
- fermentor BA z rurką fermentacyjną i kranikiem + 5 kg słodu Pale Ale Weyermann - ufundowana przez sklep Browamator
- zestaw piw belgijskich ufundowany przez Słodownię Soufflet Polska Sp. z o.o.
II miejsca we wszystkich kategoriach:
- bon o wartości 75 zł ufundowany przez firmę PHU "Kłos" - do zamiany na towary w jednym ze sklepów internetowych (bez kosztów przesyłki)
- fermentor BA z kranikiem + kapsle 300 szt - ufundowana przez sklep Browamator
III miejsca we wszystkich kategoriach:
- bon o wartości 50 zł ufundowany przez sklep Homebrewing.pl - do zamiany na towary w sklepie (bez kosztów przesyłki)
- fermentor BA z kranikiem + kapsle 100 szt - ufundowana przez sklep Browamator
Nagrody rzeczowe zostaną wysłane pocztą (niektórzy piwa już odebrali)
Comment
-
Comment