Zdjęcia tych koszulek lub wybór kolorów są gdzieś dostępne?
2017.05.19-20 - 3 konwent Piwnych kolekcjonerów Tychy
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
Ja może z innej beczki.
Jadę PKP z Krakowa,w Katowicach mam przesiadkę ale kiedyś skierowano mnie do pociągu do Tych który niestety wywiózł mnie w jakieś inne rejony miasta i musiałem na lodowisko docierać autobusem choć stacja jest na miejscu skąd wracałem.
Więc prośba o wskazanie jaka to stacja jest koło giełdy i jak się ukierunkować z Katowic.
Dziękuję.Comment
-
Wysiadaj na stacji Tychy , tam jest najlepsze połączenie autobusowe w kierunku na ulicę Piłsudskiego , jak jest 4 osoby to taryfa i wyjdzie prawie to samo, ze stacji w centrum Tychów to jest deptanie około 1,5 km, może trochę mniej trolejbus linia A!!!Comment
-
Wysiadaj na stacji Tychy , tam jest najlepsze połączenie autobusowe w kierunku na ulicę Piłsudskiego , jak jest 4 osoby to taryfa i wyjdzie prawie to samo, ze stacji w centrum Tychów to jest deptanie około 1,5 km, może trochę mniej trolejbus linia A!!!Comment
-
-
Pewnie wg klucza wpierw tym co zamówili najwięcej więc będą spekulowaća dowiedzą się pewnie w momencie wchodzenia na salę.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Uczestnikom , którzy rezerwowali więcej niż dwa stoliki zostanie ta ilość zmniejszona . Chcemy aby każdy kolekcjoner mógł się wystawić. Przy rejestracji każdy się dowie o liczbie stolików .Comment
-
Na światowej giełdzie na Słowacji to powierzchnia giełdowa została zwiększona ale nie zmniejszano ilości stolików.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Drogi konwencie!
Pocalujcie sie.... tam gdzie chcecie.
Wasz kolega namawial mnie abym przyjechal na wasza fantastyczna gielde.
Uwierzylem mu ze tak bedzie.
Kilka miesiecy temy zarezerwowalem 4 stoliki, jest to minimum jakie potrzebuje (mam ze soba dwie wielkie torby, jeden wielki karton, jedna mala torbe, dwa male kartony i jedna skrzyneczke) , a wy teraz chcecie mnie z teg okroic bo dzialacie jak linie lotnicze rezerwujecie wiecej niz macie, a potem jakos to bedzie, jakby nie to ze jechalem 1400 km ze bylem w podrozy 33 godziny to bym to kompletnie olal.Comment
-
Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.Comment
-
Tak .będzie można zostawić rzeczy zapakowane pod stołem , co do parkingów jest ich sporo w pobliżu giełdy , od kilkudziesięciu metrów do kilkuset metrów , można zobaczyć mapy google, 300 m od giełdy jest też parking Kauflandu , w drugą stronę też są parkingi blisko są hale targowe , po drugiej stronie ulicy Piłsudskiego też są parkingi
Z tego co czytam, pod samym namiotem giełdowym czy też w jego pobliskiej okolicy nie będzie parkingu dostępnego? Wielu kolekcjonerów zwłaszcza puszek itp handluje z autokampów, busów itp przed namiotami giełdowymi.Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/Comment
-
Drogi konwencie!
Pocalujcie sie.... tam gdzie chcecie.
Wasz kolega namawial mnie abym przyjechal na wasza fantastyczna gielde.
Uwierzylem mu ze tak bedzie.
Kilka miesiecy temy zarezerwowalem 4 stoliki, jest to minimum jakie potrzebuje (mam ze soba dwie wielkie torby, jeden wielki karton, jedna mala torbe, dwa male kartony i jedna skrzyneczke) , a wy teraz chcecie mnie z teg okroic bo dzialacie jak linie lotnicze rezerwujecie wiecej niz macie, a potem jakos to bedzie, jakby nie to ze jechalem 1400 km ze bylem w podrozy 33 godziny to bym to kompletnie olal.Comment