Jestem nie do końca kumaty w technicznych sprawach, więc mam prośbę, abyś zamieścił wzorem lat ubieglych info i wątek o radomskiej gieldzie - 17 XI 2012 w NOT , ul. Struga 7 a od 6ej do 12ej i dalej będę uzupełniał wiadomości - z podziękowaniem - Wiesiek - kurde
2012.11.17 - Radom, 15 Giełda Akcesoriów Piwnych
Collapse
X
-
2012.11.17 - Radom, 15 Giełda Akcesoriów Piwnych
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
XV Giełda Piwna w Radomiu odbędzie się 17 XI 2012 r. tradycyjnie w budynku NOT ul. Struga 7a od godz.6 rano. Dojazd z dworca PKP autobusem MZDiK linii nr 9 w kierunku Gołębiów - 4 przystanki - wysiadać należy przy Galerii Słonecznej.Sponsorem Imprezy jest DIONIZOS. Wszelkie informacje mozna otrzymać u Wiesława Złotko tel. 660 833 290 ( do 21ej ) lub e-mailem : kurdewiesiek@op.pl - ZAPRASZAMY WSZYSTKICH.
-
-
Giełda Radomska
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziXV Giełda Piwna w Radomiu odbędzie się 17 XI 2012 r. tradycyjnie w budynku NOT ul. Struga 7a od godz.6 rano. Dojazd z dworca PKP autobusem MZDiK linii nr 9 w kierunku Gołębiów - 4 przystanki - wysiadać należy przy Galerii Słonecznej.Sponsorem Imprezy jest DIONIZOS. Wszelkie informacje mozna otrzymać u Wiesława Złotko tel. 660 833 290 ( do 21ej ) lub e-mailem : kurdewiesiek@op.pl - ZAPRASZAMY WSZYSTKICH.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziXV Giełda Piwna w Radomiu odbędzie się 17 XI 2012 r. tradycyjnie w budynku NOT ul. Struga 7a ... ZAPRASZAMY WSZYSTKICH.Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Fala Wyświetlenie odpowiedziIle kosztuje wstęp?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedzi... będzie też możliwość popróbowania piwa beczkowego z kilku regionalnych browarów, chyba Miłosław, Kormoran i Krajan, ale to wszystko w trakcie ustaleń.Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedziDycha ze stolikiem, czy tenże osobno płatny?
Comment
-
-
Melduję swoją obecność na giełdzie
Mam pytanko - czy będzie jakieś piwko do spróbowania z browaru DIONIZOS?Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziMelduję swoją obecność na giełdzie
Mam pytanko - czy będzie jakieś piwko do spróbowania z browaru DIONIZOS?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNic lanego? Nawet Warki niefiltrowanej?
Comment
-
-
Czy wybiera się ktoś w Wrocławia na tę giełdę i dysponowałby jednym ewentualnie dwoma miejscami w aucie?
Comment
-
-
było fajnie!
Dziękuję za bardzo udaną giełdę, przede wszystkim towarzysko choć i do zbioru mi coś nie coś doszło Piwko 'kocie' było bardzo dobre
Do zobaczenia za rok!Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
Comment