Spokojna głowa. Będziemy.
2013.01.26 - Warszawa - XIV Zimowa Giełda Warszawska
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedzi...w autobusie na zimową giełdę warszawską z terenu Oberschlessien i Czerwonego Zagłębia
Comment
-
-
pytanko takie małe...
Witam
Nigdy nie byłem na tej imprezie (ani na żadnej podobnej) więc mam takie pytanko, co można kupić na tej imprezie? chodzi mi czy będą jakieś chmiele, słody, książki itp.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam Zbyszek
Comment
-
-
Książkę może uda ci sie kupić. Słodów i chmieli nie bo to giełda kolekcjonerska a nie piwowarska. Kapselki, kufelki, podstawki i podobne klimaty.
Comment
-
-
Może z Wrocławia ktoś się wybiera i ma wolne miejsce w aucie?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Dzięki. Nie mam konta u Cukiermanna. Tych którzy się nie pomieszczą rozlokujemy w wojskowych namiotach polowych z koksownikami w środku.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Jak wiadomo mój zbiór etykiet mocno się już przerzedził. Ale sporo jeszcze zostało. To co zostało (a mieści się w 13 segregatorach) będę miał ze sobą na giełdzie. Oczywiście - dostępne pojedyncze etykiety ze zbioru. Chętnych zapraszam. I ciągle aktualna jest prośba o "domowe". Tym razem odbiór od chętnych darczyńczów osobisty. Chociaż Ahumba też na giełdę się wybiera.
Comment
-
Comment