A jest jakiś pub w Krakowie czynny od 5 rano ?
2013.02.16 - Kraków, XIX Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika borsukwroc Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś z Wrocławskich birofilów wybiera się na tą zacną imprezę? Chodzi mi oto czy ktoś z Wrocka wybiera się samochodem, dorzucę do benzyny.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Szanowne Koleżeństwo!
W związku z bardzo dużym zainteresowaniem Giełdą oraz informacją, która do mnie dzisiaj dotarła, o podniesieniu ceny za wynajem sali, zmuszony jestem wprowadzić opłaty za rezerwacje stolików. Rezerwacja stolika ok. 175 x ok. 85 cm, kosztuje 5 złotych.
Comment
-
-
W przypadku posiadania wolnego miejsca w aucie i wyjazdu z okolic aglomeracji katowickiej,gliwickiej proszę o kontakt :-)
Comment
-
-
Ja też chętnie bym się zabrał z kimś z Wrocławia jeśli jest taka opcja bo jednak nie przepadam za naszą koleją poza tym samochodem lepiej jest się zabrać ze swoimi rzeczami.Ostatnia zmiana dokonana przez Benekex2; 2013-02-08, 12:44.Zbieram podstawki piwne z całego świata -> zainteresowanych zapraszam do kontaktu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika NonIron Wyświetlenie odpowiedziWitam,
podczas giełdy będą do zdobycia kupony rabatowe, uprawniające do zniżki na piwo w naszym lokalu.
(...)
Comment
-
Comment