Ja chętnie przytargam jakieś szkło lub inne gadźety z moich oferowanych. Zapraszam na PW.
2013.02.16 - Kraków, XIX Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Elo! Wszystkim Dziękowanie za Giełdomanie!!!
Tychy i Warszawa, Włodawa i Lublin, Teresin (w Czechach) i Szczecinek i inni, oraz Bractwo Piwne z Krakowa, w szczególności Kazek, Janusz, Jagoda, Paweł, Ania. Kuba,. Tomek, a także Romek i Uszaty.
Piękne dzięki!!!
Comment
-
-
Ja również składam serdeczne podziękowania zarówno Organizatorom jak i kolekcjonerom za super atmosferę w czasie giełdy, wiele wymian oraz rozmowy! Wasze zdrowie!Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Podziękowania dla Masumiego i jego sztabu giełdowych pomocników za super giełdę w pięknym Krakowie. Szkoda że wizyta ograniczona tylko do kilku godzin samej giełdy ale i tak było super. Organizacja imprezy perfekcyjna !Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Fajnie było spotkać znowu tych, z którymi rzadko się widzę, i tych z którymi częściej... Jak zwykle udana impreza. Podziękowania dla MasumiegoTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Giełda jak zawsze fajna, choć z roku na rok bardziej kameralniejsza (vide Warszawa, która puchnie z roku na rok). Dzięki za spotkania i rozmowy, fanty i giełdowy gadżet w postaci podstawki, której się nie spodziewałem. Do zobaczenia za rok.
Comment
-
-
-
Również dziękuję Kolekcjonersko mizernie ale towarzysko extra
Przeglądając wersję alfa strony Tomka czekamy na jubileuszową XX giełdę!„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
bo za rok będzie już ta jubileuszowa po co czekać jeszcze rok więcej??Ostatnia zmiana dokonana przez kruger_nr1; 2013-02-23, 20:30.Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/
Comment
-
Comment