zapłata kartą Vis , tylko u prezesa klubu, posłusznie melduję stoły prawie wszystkie rozłożone , resztę rozstawimy w plenerze pod dachem jak będzie pogoda , choć mom to zagwarantowane od Świętego Pietrka, szykujcie forma na konkursy piwne bo bydą fajne geszefty , ta informacja jest jest od basztarda vel krojcoka
2013.05.17-18 - Tychy, 42 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Jak ktoś ma coś z polskich wafli knajpianych to niech weźmie jutro.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
nowa lokalizacja.... mam mieszane uczucia. Za dużo schodów
kolekcjonersko giełda niezła.
Zawsze mogło być lepiej
pozdrawiam wszystkich których spotkałem i zamieniłem parę słów oraz tych z którymi nie gadałem
Wasze zdrówkoZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Podziękowania dla organizatorów - giełda super, miejsce bardziej stylowe niż szkoła lub lodowisko. Może troche bardziej ciasno, ale na lodowisku też sie szkło tłukło. Ukłony dla wszystkich, dzieki którym moja kolekcja co nieco się powiekszyła.
Do zobaczenia jesienią.Ostatnia zmiana dokonana przez beerek62; 2013-05-19, 10:28.
Comment
-
-
Giełda towarzysko udana,szczególnie serbska rakija,gruszkówka i emerytka.Lokalizacja dobra ale miejsce fatalne.Marek następnym razem rozdawajcie ludziomy kaski z lampami górniczymi.No i jeszcze jeden minus brak zimnego piwa .Grzesiek mógłby mieć na swoim stoisku lodówke to i piwa by pewnie więcej mu zeszło.To na tyle z mojej strony
Comment
-
Comment