2013.09.07 - Lublin, XII Lubelska Giełda Birofilii
Collapse
X
-
Comment
-
Ukłony dla organizatorów giełdy w Lublinie. Bardzo dobra organizacja jak co roku zresztą. Niespodzianka z piwami świata dołączanymi do wejściówki. Giełda udana pod względem towarzyskim i kolekcjonerskim. Jeszcze raz podziękowania dla organizatorów i do zobaczenia w przyszłym roku.Comment
-
Comment
-
zdjecia z gieldy lublin 09.17.2013
Witam serdecznie wszystkich kolekcjonerow
Sobotnia gielda w lublinie byla moim pierwszym kontaktem z Birofilia... przyznaje ze bardzo mnie to zainteresowalo, do tego stopnia ze postanowilem rozpoczac kolekcjonowanie kapslinie spodziewalem sie poznac tam paru fajnych ludzi jak np Pan Wieslaw
atmosfera mila i przyjacielska .
W planach mam nie poprzestac tylko na tej gieldzie, no i oczywiscie chcialbym powiekszac swoja kolekcje
Nawiazujac do tematu to czy ktos ze zgromadzonych na tej gieldzie posiada jakies zdjecia?
Pozdrawiam, MateuszComment
-
Witam serdecznie wszystkich kolekcjonerow
Sobotnia gielda w lublinie byla moim pierwszym kontaktem z Birofilia... przyznaje ze bardzo mnie to zainteresowalo, do tego stopnia ze postanowilem rozpoczac kolekcjonowanie kapslinie spodziewalem sie poznac tam paru fajnych ludzi jak np Pan Wieslaw
atmosfera mila i przyjacielska .
W planach mam nie poprzestac tylko na tej gieldzie, no i oczywiscie chcialbym powiekszac swoja kolekcje
Nawiazujac do tematu to czy ktos ze zgromadzonych na tej gieldzie posiada jakies zdjecia?
Pozdrawiam, Mateusz
Wyślij mi e-mailem (grothesk@gazeta.pl) swój adres korespondencyjny oraz informację jakie kapsle postanowiłeś zbierać (piwne, niepiwne, zdejmowane, "dziewice" itp.). Chętnie podratuję Cię zestawem dla początkującego kolekcjonera, abyś miał łatwiejszy start. Myślę, że około 70 kapsli się uzbiera. Myślę, że i kilku innych kolekcjonerów byłoby w stanie Ci pomóc na starcie, popytaj na forum w dziale Kolekcjonerstwo. To żaden grzech ani wstyd. :-)
powodzenia w rozwoju kolekcji,
TomekComment
-
Liczyłem, że Lech, Tyskie i tym podobne nie będa droższe niż 20gr.Comment
-
Jako początkujący postanowiłem na wstępie zająć się "dziewicami" z polskich browarów oraz zdejmowanymi kapslami zagranicznymi.
Pierwsze moje dziewice już nabyłem w sobotę w a następne na allegro w niedzielę
Każdego dnia mam już nowości w swojej "początkowej kolekcji", czas pokaże co zacznę zbierać dalej, na pewno na kapslach nie zakończę
Pozdrowienia z Warki dla kolegów birofilówComment
-
jakby co to trochę zagranicy podeślę. daj znać na PWZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment
-
postanowilem rozpoczac kolekcjonowanie kapsli(...) W planach mam nie poprzestac tylko na tej gieldzie, no i oczywiscie chcialbym powiekszac swoja kolekcje
Pozdrawiam, Mateusz
Ostatnia zmiana dokonana przez chinet; 2013-09-18, 22:32.Comment