Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74
Wyświetlenie odpowiedzi
2013.09.07 - Lublin, XII Lubelska Giełda Birofilii
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74 Wyświetlenie odpowiedzimam na razie tylko z butelek z wypitych piw ale cena 0,40gr to lekka przesada.
Comment
-
-
Ukłony dla organizatorów giełdy w Lublinie. Bardzo dobra organizacja jak co roku zresztą. Niespodzianka z piwami świata dołączanymi do wejściówki. Giełda udana pod względem towarzyskim i kolekcjonerskim. Jeszcze raz podziękowania dla organizatorów i do zobaczenia w przyszłym roku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziOd kilkunastu lat cena tych kapsli oscylowała wokół 30 groszy, ale ostatnimi czasy lepiej się spytać przed wertowaniem w pudełkach, bo się można trochę zdziwić.
Comment
-
-
zdjecia z gieldy lublin 09.17.2013
Witam serdecznie wszystkich kolekcjonerow
Sobotnia gielda w lublinie byla moim pierwszym kontaktem z Birofilia... przyznaje ze bardzo mnie to zainteresowalo, do tego stopnia ze postanowilem rozpoczac kolekcjonowanie kapsli nie spodziewalem sie poznac tam paru fajnych ludzi jak np Pan Wieslaw atmosfera mila i przyjacielska .
W planach mam nie poprzestac tylko na tej gieldzie, no i oczywiscie chcialbym powiekszac swoja kolekcje
Nawiazujac do tematu to czy ktos ze zgromadzonych na tej gieldzie posiada jakies zdjecia?
Pozdrawiam, Mateusz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CMK86 Wyświetlenie odpowiedziWitam serdecznie wszystkich kolekcjonerow
Sobotnia gielda w lublinie byla moim pierwszym kontaktem z Birofilia... przyznaje ze bardzo mnie to zainteresowalo, do tego stopnia ze postanowilem rozpoczac kolekcjonowanie kapsli nie spodziewalem sie poznac tam paru fajnych ludzi jak np Pan Wieslaw atmosfera mila i przyjacielska .
W planach mam nie poprzestac tylko na tej gieldzie, no i oczywiscie chcialbym powiekszac swoja kolekcje
Nawiazujac do tematu to czy ktos ze zgromadzonych na tej gieldzie posiada jakies zdjecia?
Pozdrawiam, Mateusz
Wyślij mi e-mailem (grothesk@gazeta.pl) swój adres korespondencyjny oraz informację jakie kapsle postanowiłeś zbierać (piwne, niepiwne, zdejmowane, "dziewice" itp.). Chętnie podratuję Cię zestawem dla początkującego kolekcjonera, abyś miał łatwiejszy start. Myślę, że około 70 kapsli się uzbiera. Myślę, że i kilku innych kolekcjonerów byłoby w stanie Ci pomóc na starcie, popytaj na forum w dziale Kolekcjonerstwo. To żaden grzech ani wstyd. :-)
powodzenia w rozwoju kolekcji,
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzi40 groszy za kapsel to przesada? To co ja mam powiedzieć, jak zbieram niebutelkowane, gdzie cena za nowości nie schodzi poniżej dwóch złotych?
Liczyłem, że Lech, Tyskie i tym podobne nie będa droższe niż 20gr.
Comment
-
-
Jako początkujący postanowiłem na wstępie zająć się "dziewicami" z polskich browarów oraz zdejmowanymi kapslami zagranicznymi.
Pierwsze moje dziewice już nabyłem w sobotę w a następne na allegro w niedzielę
Każdego dnia mam już nowości w swojej "początkowej kolekcji", czas pokaże co zacznę zbierać dalej, na pewno na kapslach nie zakończę
Pozdrowienia z Warki dla kolegów birofilów
Comment
-
-
jakby co to trochę zagranicy podeślę. daj znać na PWZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CMK86 Wyświetlenie odpowiedzipostanowilem rozpoczac kolekcjonowanie kapsli (...) W planach mam nie poprzestac tylko na tej gieldzie, no i oczywiscie chcialbym powiekszac swoja kolekcje
Pozdrawiam, Mateusz
Last edited by chinet; 2013-09-18, 22:32.
Comment
-
Comment