W związku z awarią ogrzewania w budynku na ulicy Burschego 3 giełda jest przeniesiona na ulicę Murarska 28 Dom Przyjęć Magnat, jest to boczna ulica , która biegnie od głównej ulicy Mikołowskiej która jest drogą wzdłuż browaru Książęcego w Tychach za utrudnienia przepraszam, jednocześnie proszę o poinformowanie innych koleżanek i kolegów birofilów, w ciągu najbliższych 2 godzin więcej informacji
2013.10.19 - Tychy, Jesienna Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
-
-
do miejsca giełdy można dojechać z dworca PKP TYCHY ,autobus numer 21 o godzinie 4,53 6,46 8,47
autobus numer 137 o godzinie 5,38 6,46 8,47Comment
-
tak jak pisałem autobusy numery 21 i 137 w kierunku Tychy Wilkowyje i jeszcze raz prośba o poinformowanie innych kolekcjonerów, oraz przeprosiny za całe zamieszanie z tym związane dla wszystkich którzy przyjadąComment
-
ojtam, ojtam, żart , jest żartem , a życie się toczy -Zapraszam 16 listopada na moją - radomską giełdę - moją ostatnią - dalej może ktoś przejmie schedę , albo zdechnie śmiercią naturalną -
za tych, co pociągną radomską inicjatywę
Comment
-
na sali oprócz stoików, innych niż na zdjęciu będą ławy piwne, czynimy starania by na giełdzie było piwo z browaru restauracyjnegoComment
-
Jeszcze raz przypominam Tyska giełda odbędzie się w Restauracji magnat na ulicy Murarskiej 28, mapka dojazdu jest w poprzednim linku , tak samo numery autobusów i godziny odjazdu , przepraszam za zamieszanie i utrudnienia powstałe nie z naszej winyComment
-
Czy komunikowana wcześniej godzina rozpoczęcia (8:00) pozostaje bez zmian?
Czy potwierdzone rezerwacje stolików w odniesieniu do poprzednio zaplanowanego lokalu pozostaja również wiążace i utrzymują wazność przy aktualnej zmianie lokalizacji?
Z góry dzięki za info.
Jeszcze raz przypominam Tyska giełda odbędzie się w Restauracji magnat na ulicy Murarskiej 28, mapka dojazdu jest w poprzednim linku , tak samo numery autobusów i godziny odjazdu , przepraszam za zamieszanie i utrudnienia powstałe nie z naszej winyComment
-
Wiem, że giełda piwna ale jak ktoś ma stare karty telefoniczne to chętnie przejrzę i odkupię.
Będę oczywiście ze szklankami i kuflami na giełdzie - karty to dodatek .
Narka
A z innej beczki golonko będzie- pod Kasztan niedaleko w sumie
Ostatnia zmiana dokonana przez velkio; 2013-10-18, 17:28.Comment
-
Czy komunikowana wcześniej godzina rozpoczęcia (8:00) pozostaje bez zmian?
Czy potwierdzone rezerwacje stolików w odniesieniu do poprzednio zaplanowanego lokalu pozostaja również wiążace i utrzymują wazność przy aktualnej zmianie lokalizacji?
Z góry dzięki za info.Ostatnia zmiana dokonana przez Mafar; 2013-10-18, 19:42.Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demonyComment
-
Podziękowanie dla kolekcjonerów za uczestnictwo w giełdzie, mimo kłopotów z lokalizacją dotarli tworząc miłą atmosferę, szczególnie dla kolegów z Czech i Słowacji, dla członków klubu za pomoc przed i po giełdzie oraz sponsora imprezy Browary Książęce Tychy, no i kolegom z Polski za dobre piwa i birofilia do zbioruComment