będzie lub nie będzie tej giełdy,,??
2013.10.26 - Wrocław, ”Październik na Nadodrzu” - Giełda Birofilska
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika borinek Wyświetlenie odpowiedzibędzie lub nie będzie tej giełdy,,??
Z tym że aby mieć stolik, trzeba się zapisać na stronie krzywykomin.pl (link podany przez Marusię).www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
A co ja mam pisać - zrobiłam, co mogłam, a resztą niech się organizatorzy zajmują
Comment
-
-
Comment
-
-
Może jeszcze kilka słów nt. dojazdu na giełdę z dworca PKP/PKS:
1) Z przystanku Dworzec Główny PKS tramwajem nr 15 w kierunku Marino - należy wysiąść na przystanku Pomorska,
2) Z przystanku Dworzec Główny PKP tramwajem 0p w kierunku Dworca Nadodrze - wysiąść również na Pomorskiej.
Z Pomorskiej to już tylko kilka kroków, więc problemu nie powinno być.
Przystanek tramwajowy Dworzec Gł. PKP jest od strony głównego wejścia na dworzec, przystanek Dw. Gł. PKS jest z drugiej strony, jak nazwa wskazuje od PKS.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziGdzie spotkanie pogiełdowe?
Comment
-
-
Hmmm... ale w Kontynuacji będzie podpięty porter łódzki...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziCoś takiego! Wraca do łask?
Comment
-
-
Dobra, jeśli o mnie chodzi to klamka zapadła - jadę jutro na giełdę - o ile jeszcze się nie skończy, bo przewiduję przybycie nie wcześniejsze niż na 12.00 a potem na pewno na portera łódzkiego do Kontynuacji. To są dwa punkty do zaliczenia, potem w zależności od towarzystwa/humoru/stanu poporterowego się zobaczy.
Comment
-
-
O 14 nie było już śladu-znaku po giełdzie, choć miała trwać do 17
Na portera z bólem serca (?) nie poszedłem z uwagi na popołudniowe/wieczorne plany wymagające odrobiny koncentracji i trzymania się pionubrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Nie ma czemu się dziwić, gdyż wystawców było raptem nie więcej niż piętnastu. Ja chyba zwinąłem się jako pierwszy, ale musiałem młodzież do domu odstawić.
Mam jednak nadzieję, że inicjatywa przetrwa i jakoś (może wspólnymi siłami) doprowadzimy do tego, aby była to cykliczna i regularna impreza, która rozwinie się do na prawdę dobrego poziomu.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
Comment