Kapsel giełdowy będzie w cenie biletu czy do zakupienia osobno ?
2014.01.25 - Warszawa - XV Zimowa Giełda Warszawska
Collapse
X
-
W cenie wejściówki dla wszystkich uczestników giełdy są przewidziane zestawy upominkowe, kapsle okolicznościowe będą do nabycia osobno.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Gdyby Ktoś wybierał się na Giełdę z Łodzi i:
- miał miejsce w samochodzie
lub
- szukał towarzystwa w przedziale PKP,
proszę o info na PW
Liczba wypitych rodzajów piw: 4688 ze 190 krajów
Liczba kapsli z piw, które wypiłem: 2286 ze 162 krajów
Noriuszowe piwa - zdobyte kraje
Comment
-
-
Momentami trochę zbyt tłoczno. Ale giełda udana
Comment
-
-
Co tu pisać. Same banały Jak zwykle udana Giełda, brawa dla organizatorów."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Podziękowania dla wszystkich uczestników giełdy za obecność !
Mimo tego że zima mocno przycisnęła na giełdzie było około 350 kolekcjonerów z całej Polski a także Białorusi, Litwy i Niemiec.
Podziękowania za pomoc w organizacji i patronat nad giełdą należą się Panu Hubertowi Buksowiczowi. Dziękuję też Pani Aleksandrze oraz Panu Marcinowi z Jabłonowa.
Podziękowania jak co roku dla Kolegów, którzy brali udział w przygotowaniu sali na imprezę i bezcenną pomoc po giełdzie, a w szczególności dla Mariusza Rakowskiego, Marcina Sereji i dla Pawła Smoczyka.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Słyszałem plotki że będzie ziomek ze Szwecji ale nie znamy się i nie rozpoznałem kolegi.
PS , i tak ja zrobiłem rekord. IrlandiaPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment