Z uwagi na bliskość giełdy moge zabrać jakieś szkła czy inne wielkogabarytowe wynalazki z moich oferowanych. Czekam na PW.
2014.02.22 - Kraków, XX Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika borsukwroc Wyświetlenie odpowiedziJeśli ktoś ma na zbyciu bilety komunikacji miejskiej lub stare kartonikowe biletyy pkp to proszę wziąść, mam etykiety i kapsle na wymianę.
Comment
-
-
Jeśli ktoś zbiera podstawki niepiwne to mam ponad 40 szt które mogę zabrać na giełdę i podarować.
Comment
-
-
Ludzi chyba więcej niż rok temu. Dla mnie jak zwykle udana towarzysko giełda. Miło było spotkać dawno niewidzianych znajomych. Dzięki dla organizatoraTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Podziękowania dla organizujących i spotkanych na giełdzie
Do zobaczenia za rok.
Tylko na krakowskiej giełdzie można znaleźć PW flaszkę w koszu na śmiecie„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Podziękowanie dla organizatorów od Śląskiego Klubu Birofilów za tradycyjnie już dobrze zrobioną giełdę w Krakowie, szczególnie dla Toma Sygi, fajna atmosfera kolekcjonerska , dobre piwa , chleb z tustym i ogórkiem, do mojego zbioru wpadło sporo etykiet tematycznych i kapselków, do zobaczenia w 2015r
Comment
-
-
Podziękowania dla Uczestników, Pomocników (Bractwo Piwne z Krakowa) i Sponsora - browaru Okocim
A przy okazji znaleziono:
1. komplet kluczy
2. zapalniczkę
3. butelkę p/w (w koszu na śmieci !) - właściciel odebrał butelkę...
4. woreczek z kapslami
5. niezapomniane wrażenia
Więcej informacji na pw
Wasze...
Comment
-
-
Przeterminowane piwa na giełdzie:
Chcę podzielić się z innymi forumowiczami moimi zaskoczeniem: otóż dziś stwierdziłem, że na giełdzie udało mi się kupić (na szczęście m.in.):
- piwo Bosbier z belgijskiego browaru St. Jozef z data ważności do 11.2011 (czyli przeterminowane ponad 2 lata temu) w cenie 8 zł za butelkę 0,33l (u kolegi ze stolika z rzędu środkowego, oferującego także wiele innych piw butelkowych),
- piwo Corsair "prosto" z Gwadelupy za ok. 12 zł (jeśli dobrze pamiętam), które było "krócej leżakowane", tzn. raptem minęło 8 miesięcy od daty przydatności, tym razem od kolegi ze stolika 2-3 po prawej stronie, patrząc od wejścia.
Jestem pewien, że takich przeterminowanych piw sprzedano na giełdzie więcej, gdyż gdy je kupowałem, było po kilka egzemplarzy butelek ww. piw, które później zostały sprzedane.
Mam nadzieję, że to czysty przypadek, a sprzedający na pewno nie mieli wiedzy, że sprzedają przeterminowane piwa w cenie 8-12 zł, bo przecież by o tym swoim kolegom powiedzieli?
Comment
-
Comment