Dnia 15 lutego 2014 Zapraszamy na I spotkania (giełde) Kolekcjonerow Akcesori Piwnych w BROWARZE PIWNA ul. Piwna 50/51 w Gdansku proponowany czas 09:00 - 13:00 .
2014.02.15 - Gdańsk, Giełda Kolekcjonerów Piwnych Akcesoriów
Collapse
X
-
Chcę być.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Gdyby giełda była tydzień później też bym był.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Na facebooku - profil browaru i na Piwnym Pomorzu
Comment
-
-
Chce podziekowac wszystkim za obecnosc na naszej gdanskiej gieldzie w Browarze Piwna .
Jak dla mnie .....i widze ze dla was....gielda byla Bardzo Udana ! !
Na pewno bedzie kolejna ,pozostaje kwestia ustalenia kolejnego terminu ....mysle ze bedzie na jesien ! !
Gdanska gielde odwiedzilo okolo 90 osob z Gdanska, Hamburga, Inowroclawia Elblaga, Tczewa, Szczecina, Koszalina, Slopska, Pelplina, Rumi, Pucka, Wejherowa, Starogardu Szczecinskiego, Bydgoszczy, Gdyni, Kwidzynia, Malborka, Sopoty, Luzina, Olsztyna, Szczecinka, Kaliningradu, Czluchowa, Stargardu ,Warszawy ....
Wszystkim Bardzo Dziekuje za przybycie ...i Zapraszam Ponownie ! !
Pozdro dla Gryma ! !
Comment
-
Comment