Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika btetlewicz
Wyświetlenie odpowiedzi
2014.03.15 - Szczecin, XIV Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziNa pewno z Niemiec ...
kabelschmidt
Comment
-
-
PROŚBA O DROBNE
Szanowni uczestnicy Giełdy:
bardzo proszę o to, abyście przygotowali drobne na opłatę za wejście.
Konkretnie to 5 złotych.
Wasze
Comment
-
-
PODZIĘKOWANIE
I po Giełdzie.
Wszystkim obecnym dziękuję za przybycie i jak zwykle za wspaniałą atmosferę!
Wasze!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziI po Giełdzie.
Wszystkim obecnym dziękuję za przybycie i jak zwykle za wspaniałą atmosferę!
Wasze!
Dziękuje za Giełdę
Do następnego razu,czyli do 15 Giełdy.
Twoje zdrowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziKrzysiu!!!
Dziękuje za Giełdę
Do następnego razu,czyli do 15 Giełdy.
Twoje zdrowie
Twoje
Comment
-
-
GIEŁDA NA FB
Giełda jest na FB.
Znajdziecie ją tutaj:
Comment
-
-
Do kolegów z forum KAPSLE:
Właśnie przeczytałem wpis kolekcjonera o nicku KIBI:
"Ja osobiście uważam robienie gadżetów giełdowych niedostępnych dla wszystkich uczestników giełdy za nieporozumienie albo po prostu sposób na nabicie sobie kabzy".
Zazwyczaj nie polemizuję z ludzką głupotą, bo to tak jak bym walczył z wiatrakami. Nie mniej jednak, jako organizator Giełdy, odniosę się do tego wpisu.
1 - Wzorem innych Giełd wysyłamy zaproszenia do tych, którzy byli w roku poprzednim. Ponadto, jeśli ktoś ma wolę przyjazdu, a jest spoza listy ubiegłorocznej, też dostanie zaproszenie. Są na Waszym forum ludzie, którzy z tego wielokrotnie skorzystali i nie było problemu. Szkoda, że żaden z Was nie uświadomił tego koledze KIBI i nie napisał tym!
2 - Nieporozumieniem jest obdzielanie wszystkich. To jest wyróżnienie, a nie obowiązek.
I na koniec arogancka uwaga o "sposobie na nabijanie sobie kabzy": Ci co mnie znają wiedzą doskonale, że nie handluję gadżetami giełdowymi - wręcz przeciwnie jeśli mam ich nadmiar to je po prostu rozdaję ZA DARMO! Wystarczyło do mnie napisać lub podejść i poprosić. Kabzę nabijają sobie handlarze- nie ja. I też szkoda, że żaden z Was, którzy dostali kapsle nie uświadomił tego koledze KIBI.
Pozdrawiam Krzysztof Żurawski - organizator Giełdy
Comment
-
Comment