Witam, czy ma ktoś wolne miejsce w autku na giełdę w Tychach, chętnie dołączę do załogi z Warszawki
2014.05.24 - Tychy, 44 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Witam wszystkich, moje imię Virgis(LABUTUK) z Litwy. Ja będę na gieldie 05.24, jeśli ktoś chce kufle, podstawki, kapsle..., zapraszam do mojej strony internetowej - http://www.public.fotki.com/labutuk/
Comment
-
-
Po giełdzie tyskiej można wpaść do knajpki Wielokran, jest 20 lanych piw oto list
1. Jurajskie Pils (niepasteryzowane) - Browar na Jurze
2. Raciborskie Zielone - Browar Racibórz
3. Czarne - Browar Fortuna
4. Premium - Pivovar Holba a.s.
5. Weizenbier - Primator
6. Pater - Černá Hora
7. Ortodox Mild - AleBrowar
8. Renegat - Ursa
9. King of Hop - AleBrowar
10. Red AIPA - Browar Haust
11. Smoked Cracow by Night - Pracownia Piwa
12. Armadillo - Browar Widawa / Gospoda pod Czarnym Kurem
13. Rio Bravo vol. 2 - Faktoria
14. Maisels Weisse Original - Brauerei Gebr. Maisel Bayreuth
15. Double IPA - O'Hara's
16. Wild Raven - Thornbridge
17. Framboise - Lindemans
18. Supersonic IPA - Brewmeister
19. Mocha Porter - Rogue
20. Twin Peaks - Thornbridge
Lokal jest na placu Baczyńskiego 2 w pasażu Andromeda
Comment
-
-
Na tą chwilę potwierdzono rezerwację wszystkich 150 stolików, staramy się jeszcze coś załatwić, potwierdzony przyjazd kolekcjonerów z Czech , Litwy, Słowacji, Niemiec, zapraszamy wszystkich kolekcjonerów na Tradycyjną Giełdę Birofiliów, gdzie będzie wymiana i sprzedaż, konkursy z nagrodami, piwo i aukcje charytatywne birofiliów kolekcjonerów i sponsora imprezy Tyskich Browarów Książęcych marki piwa Tyskie dla chorej dziewczynki, PORTER ŁÓDZKI data ważności 2001
cena 130 , podstawki i kapsle Tyskie -Giełdowe już czekają by powiększyć wsze zbiory, ale najważniejszą rzeczą na tej imprezie będzie atmosfera którą sami stworzycie
Comment
-
-
Do działu kolekcjonerstwo dodałem skany kapsli i podstawek giełdowych . Kapsle , podstawki i nie tylko, otrzyma każdy uczestnik giełdy który wykupi wejściówkę.
SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!!!
Comment
-
Comment