Podstawki i kapselki giełdowe już w kopertach, przywieziono piwne ławostoły tylko musimy je opisać i rozstawić, klimatyzacja załączona bo ma być na zewnątrz 30 stopni, chłodne piwko będzie dobrze w taką pogodę smakować
2014.05.24 - Tychy, 44 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Podziękowania dla uczestników Tyskiej giełdy, którzy stworzyli wspaniałą atmosferę imprezy kolekcjonerskiej, sponsora Tyskich Browarów Książęcych , dla koleżanek i kolegów Ślaskiego Klubu Birofilów za pomoc przy organizacji, zapraszam birofilów na jesień ( pażdziernik ) do Tychów
uważam że giełda udana , dla mnie zdobycze na zero, ale taka dola organizatora
SPECJALNE PODZIĘKOWANIA DLA OSÓB KTÓRE WSPARŁY AUKCJE CHARYTATYWNE DLA CHOREJ DZIEWCZYNKI, SZCZEGÓLNIE DLA BIROFILA ADAMA , KTÓRY WYLICYTOWAŁ PORTER ROCZNIK 2001
ZA 150 ZŁ
Comment
-
-
Giełda Tyska
Witam,
Dzięki dla organizatorów, za super porządek na giełdzie, wszystko był na swoim miejscu, oprócz małej ilości stołów, pół stołu stanowczo za mało panowie, taka jest moja uwaga na przyszłość, ale mimo dziękuje w imieniu własnym i całego naszego klubu.
Do zobaczenia.
Comment
-
-
Słowa uznania jak najbardziej wskazane, giełda wręcz idealna, podziękowanie dla organizatorów.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Abrel Wyświetlenie odpowiedziŻądż po staremu a wtedy Tychy ,będą GÓRĄ - pamiętaj KLUB jest w Polsce potężny
Comment
-
-
Dzięki za świetnie zorganizowana giełdę!
Choc wpadłem na dwie godziny, gdyż chciałem wrócić na tzw. gełdę do Zabierzowa (jak sie okazało niepotrzebnie), to zebrałem mnóstwo nowości, które jeszcze ogarniam. Organizacyjnie świetnie, koloekcjonersko - wspaniale!
Marku - Twoje
Comment
-
Comment