2014.09.06 - Lublin, XIII Lubelska Giełda Birofilii

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • banasrobert
    Porucznik Browarny Tester
    • 2004.03
    • 251

Mam dwa wolne miejsca w samochodzie na giełdowy wyjazd z Warszawy do Lublina.
    Wyjazd z warszawskiej Pragi - okolice Ronda Starzyńskiego. Powrót zapewniony
    Ewentualnie mogę zabrać kogoś na trasie.
    Proszę o info na PW.
    Last edited by banasrobert; 2014-08-25, 11:00.

Comment

• Rinc3wind
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2012.06
      • 2

Witam!
      Po raz pierwszy będę uczestniczył w targach birofilskich pomimo że kapsle zbieram już parę lat. Czy ktoś ma jakieś rady? Czy muszę wziąć coś więcej niż moje powtórki kapsli? Na fb wydarzenia https://www.facebook.com/events/741533799246950/ znalazłem info że giełda rozpocznie się o 7.00. Skąd tak wczesna pora? Na miejscu będę około 10, wystarczy mi czasu na zamianę?

Comment

• beerdoctor
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2002.10
        • 50

transport na giełdę

Witam, mam 1 miejsce w samochodzie z Warszawy na giełdę. Zainteresowanych proszęo kontakt na PW

Comment

• yoreck
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2004.04
          • 526

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rinc3wind Wyświetlenie odpowiedzi
          Witam!
          Po raz pierwszy będę uczestniczył w targach birofilskich pomimo że kapsle zbieram już parę lat. Czy ktoś ma jakieś rady? Czy muszę wziąć coś więcej niż moje powtórki kapsli? Na fb wydarzenia https://www.facebook.com/events/741533799246950/ znalazłem info że giełda rozpocznie się o 7.00. Skąd tak wczesna pora? Na miejscu będę około 10, wystarczy mi czasu na zamianę?
          Zazwyczaj giełdy zaczynają się rano
          Giełda będzie do godziny 13 - tak więc myślę,ze spokojnie starczy Ci czasu na wymianę.
          Do wymiany możesz wziąć wszystko co masz z birofilistyki -kapsle,ety,podstawki itp,itd

Comment

• mio-beta
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2003.10
            • 39

Mam jedno wolne miejsce w samochodzie na giełde do Lublina, wyjazd z warszawskich Bielan, info na PW

Comment

• wizura
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2007.01
              • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jazon Wyświetlenie odpowiedzi
              Witam,

Proponuję grupowe spotkanie na giełdzie wszystkim którzy pamiętają i wspominają Wieśka Czuchrę. Wczoraj minął rok.
              Będę z kapslami Czarnego Kota, a Wieśka jak zwykle powspominamy. Gdyby ktoś potrzebował noclegu w Lublinie z piątku na sobotę, oferuje 2 miejsca - dzwoń do 21ej -Wiesiek 660 833 290

Comment

• Jankolo
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2014.08
                • 8

Wiadomość z ostatniej chwili.
                Na giełdzie będą w sprzedaży: otwieracze giełdowe!!!
                Attached Files

Comment

• Adam50
                  Porucznik Browarny Tester
                  • 2006.10
                  • 321

Lubelska Giełda Birofilii

Dziękuje za super giełdę,wszystko dopasowało tak jak powinno być, do zobaczenia za rok.

Comment

• waldi55
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2011.04
                    • 15

Lubelska Giełda Birofili

Podziękowania dla organizatorów za dobrze zrobioną giełde w Lublinie- ci co niebyli niech żałuja, fajna atmosfera kolekcjonerska, dobre piwo, chleb ze smalcem i ogórkiem- tak trzymać- Krakusy za rok sie tam też zjawią

Comment

Przetwarzanie...
                    X