Czy jadąc pociągiem wysiada się na stacji przy ulicy Asnyka? To Tychy Główne? Bo zdaje się, że miejsce giełdy jest rzut beretem od tego miejsca.
2014.10.25 - Tychy, Jesienna Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziCzy jadąc pociągiem wysiada się na stacji przy ulicy Asnyka? To Tychy Główne? Bo zdaje się, że miejsce giełdy jest rzut beretem od tego miejsca.
2. Nie ma Tychów Głównych (ani Centralnych) - po prostu Tychy
3. O miejsce umożliwiające przedostanie się na drugą stronę torów musisz wypytać miejscowych.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Jak najłatwiej dostać się do Browarium z miejsca giełdy? Chodzi mi o komunikację miejską.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Niedaleko giełdy pętlę ma linia 696 (przystanek Wilkowyje Obywatelska). Zbyt często nie jeździ:
Jedziesz to przystanku Targowisko, gdzie możesz przesiąść się na coś jadącego w przeciwnym kierunku do przystanku Tychy Browar lub udać się tam na piechotę.
polecam także serwis http://gop.jakdojade.pl/
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Szelzong Wyświetlenie odpowiedziBezpośrednio autobusem 131.Last edited by Pendragon; 2014-10-22, 20:40.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pod torowiskiem można przejść tutaj.
Comment
-
-
No to do wyboru. 131 jeździ bardzo rzadko.
Comment
-
-
Comment
-
-
Panowie, dzięki za informacje odnośnie transportu, ale już wszystko nieaktualne, szybko się zmieniają pewne rzeczy. Tak, czy siak, dzięki za dobre rady!
Bartek.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Dla przypomnienia giełda odbywa się na 2 kondygnacjach , góra jest dobrze oświetlona , nie tak jak ostatnio, przy wejściu na stoliku będą etykiety dla kolekcjonerów, można sobie dobierać w rozsądnych ilościach, kiełbaska z dodatkami 8 zł , karczek z dodatkami 14 zł,
bedzie mozna kupić kawę , herbatę i inne napoje bezalkoholowe, piwo tylko dla osób pełnoletnich, można też skorzystać z menu restauracji i pizzerii obok
Comment
-
Comment