Ja tam towarzysko bywam na giełdach, więc pewnie koło 10 dojdę, jak zazwyczaj.
2015.02.21 - Kraków, XXI Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziW Radomiu kiedyś zaczynały się od 5ej
Przed 6 rano w holu budynku NOT, przed wejściem na salę większość moich starych kapsli z lat 90. była już w rękach warszawskich kapslarzy.Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTrzymajmy się tematu Panowie, bo za chwilę będzie dyskusja o d... Marynie.
Comment
-
-
Wybieram się do Was więc jeśli ktoś ma ochotę na jakieś birofofilia ze Starego Browaru z Kościerzyny to proszę na PW. Najlepiej wymiana na podstawki jeśli nie-odsprzedam. Ewentualną listę życzeń z innych browarów pomorskich proszę również na PW.
Comment
-
-
Witam,
Mała sugestia dla gospodarzy spotkania - mała, ponieważ daleki jestem od wcinania się w sprawy organizacyjne ...
Jest jeszcze tydzień czasu, więc może warto byłoby zaprosić przedstawicieli "Pracowni Piwa" i zorganizować im stoisko z ich piwami - macie ich przecież kilka ulic dalej. Jeśli nie będzie możliwe rozłożenia dystrybutorów z piwem lanym, to może chociaż w miarę szeroką ofertę piw butelkowych. W tym roku przebędę tylko i wyłącznie towarzysko i wyjątkowo nie będę kierowcą - chciałbym to maksymalnie wykorzystać
Pozdrowienia ze Śląska
Comment
-
-
Jedzie ktoś z/przez Wrocław autem?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Gdyby ktoś był chętny na etykiety (głównie) odklejane z piw to zapraszam do siebie. Sporo mi się zebrało, a "zmyślnej paczki" już nie ma.
Comment
-
-
Krakowska Giełda
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika borsukwroc Wyświetlenie odpowiedziBardzo przyjemnie było
Pozdrawiam Prezesa, Wasylla i Skandala.
ps. Skandal wpadnij na Festival Piwny do Wrocka i przywieź piwko z Kościeżyny
Comment
-
-
Jak co roku super. Giełda jak najbardziej udana, zarówno kolekcjonersko jak i towarzysko.
Pozdrawiam organizatorów, waszeZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
Comment