Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika masumi
Wyświetlenie odpowiedzi
2015.02.21 - Kraków, XXI Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Dołączę i ja do chóru pochlebców. Krakowska giełda niby nie wyróżnia się niczym szczególnym a jednak od lat jest jedną z najfajniejszych giełd. Przyjechałbym nawet gdybym nic nie zbierał. Dzięki.
Comment
-
-
Dzięki za chlebek, smalec i ogóreczki. Były pyszne
Comment
-
-
Ze swej strony dziękuje Wam, Kolekcjonerom, za przybycie, za tworzenie tej niepowtarzalnej atmosfery, za interakcje, wymiany myśli, dyskusje, wypominki (!), pretensje (!!).
To wszystko buduje atmosferę giełdy i to Wasza zasługa.
Podziękowania należą się również Bractwu Piwnemu z Krakowa pod przewodnictwem Kazka. Smalec Rules!
Dziękuję także, za pomoc w piątkowy wieczór, ekipie warszawskiej z Pawłem na czele oraz poznańskiemu Chmielarium.
Wasze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika noodles Wyświetlenie odpowiedziDołączę i ja do chóru pochlebców. Krakowska giełda niby nie wyróżnia się niczym szczególnym a jednak od lat jest jedną z najfajniejszych giełd. Przyjechałbym nawet gdybym nic nie zbierał. Dzięki.
Comment
-
-
Ja bywam towarzysko wyłącznie i jak zwykle czuję się usatysfakcjonowany. W przyszłym roku muszę tylko wcześniej dotrzeć, bo od 10 to za mało czasu trochę. Do zobaczenia za rok.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment