Dnia 21 lutego 2015 Zapraszamy na III spotkania (giełde) Kolekcjonerow Akcesori Piwnych w BROWARZE PIWNA ul. Piwna 50/51 w Gdansku w godzinach czas 09:00 - 13:00 .
2015.02.21 - Gdańsk, III Giełda Kolekcjonerów Piwnych Akcesoriów
Collapse
X
-
Niestety nie uniknie się takich dublowań terminu. Nie wszyscy jeżdżą na krakowską giełdę z północy, a taki Człuchów często gromadzi kolekcjonerów, których trudno spotkać gdzie indziej. Jeśli termin okaże się dla organizatorów kiepski to go zmienią w przyszłym roku.Comment
-
Nie zauważyłem żeby pobliskie do tego terminy były zajęte. Byłem w Krakowie rok temu i teraz też się wybieram. Z całym szacunkiem ale 3miasto to największa wioska na północy i pod względem kolekcjonerskim również. Jak giełda bedzie w tym samym terminie to już w ogóle nie ma szans żeby ktoś z polski na nią przyjechał bo ludzie wybiora dużą giełdę. Prawda jest taka że w Gdańsku podczas tych kilku różnych spotkań/giełd frekwencja była słaba. Mam nadzieję że to się będzie zmieniać.Comment
-
Co prawda mieszkam na drugim końcu naszego pięknego kraju i się nie wybieram ale uważam, że termin jest mało przemyślany. Koliduje on z większą i dużo starszą giełdą w Krakowie. Organizacja w Browarze Piwna to może być strzał w "10" tylko ten termin mało fortunny.Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.Comment
-
Nie zauważyłem żeby pobliskie do tego terminy były zajęte. Byłem w Krakowie rok temu i teraz też się wybieram. Z całym szacunkiem ale 3miasto to największa wioska na północy i pod względem kolekcjonerskim również. Jak giełda bedzie w tym samym terminie to już w ogóle nie ma szans żeby ktoś z polski na nią przyjechał bo ludzie wybiora dużą giełdę. Prawda jest taka że w Gdańsku podczas tych kilku różnych spotkań/giełd frekwencja była słaba. Mam nadzieję że to się będzie zmieniać.Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.Comment
-
Nie zauważyłem żeby pobliskie do tego terminy były zajęte. Byłem w Krakowie rok temu i teraz też się wybieram. Z całym szacunkiem ale 3miasto to największa wioska na północy i pod względem kolekcjonerskim również. Jak giełda bedzie w tym samym terminie to już w ogóle nie ma szans żeby ktoś z polski na nią przyjechał bo ludzie wybiora dużą giełdę. Prawda jest taka że w Gdańsku podczas tych kilku różnych spotkań/giełd frekwencja była słaba. Mam nadzieję że to się będzie zmieniać., urozilo to nie ktorych kolegow z okolicy.....Co do terminów to BROWAR PIWNA nie jest naszym prywatnym folwarkiem !! Korzystamy z goscinoscii chęci organizacji , właścicieli browaru - za co jestesmy wdzieczni .
Mam również nadzieje ze miejsce gieldy oraz bliskie położenie dodatkowych browarow w Gdansku , Sopocie i powstajacego w Gdyni będzie przyciągać większą rzesze kolekcjonerów z południa Polski.
Michale , BROWAR PIWNA nie posiada wielkiego zaplecza na naloty kolekcjonerów z całej polski ....chętnie wysłuchamy wszystkich opinii na ten temat ,zapraszam gorąco do pomocy w organizacji . Może ogromna giełdę ,można by było zorganizować w Twojej okolicy.....np Bielkówku....pomyśl o tym....pozdrawimComment
-
Urodziłem się w Gdyni i mieszkam tu całe życie. Wiem co pisze. Pod wieloma względami gospodarczo-społecznymi 3miasto to dno. Idz pochodz po Gdańsku w piatek wieczorem a później jedz np. do Krakowa-liczba ludzi na ulicach Cię zdziwi...
Miałem w planach organizację giełdy w Kolbudach jakieś 9 lat temu ale jak zobaczyłem jakie jest powodzenie spotkań organizowanych przez kolegę Roberta, dodając do tego dojazd do Kolbud z Gda to straciłem ochotę. Współpraca z Bielkówkiem nie jest możliwa. Niemniej będe wspierał inicjatywy giełdowe i chętnie bym sie pojawił ze swoimi kartonami ale akurat nie w tym terminie.Comment
-
Comment
-
Od czasu pierwszej (?) w Gda giełdy przy okazji festiwalu piwnego na Placu Zebrań Ludowych w bodaj 2007r (do czasu organizowanych tych przez Oikinola), na której frekwencja była niezła (10 wystawiających?) to na kolejnych były kilka stałych osób + po jakimś czasie ekipa z Elbląga. To chyba jak na warunki tak dużej aglomeracji dość słabo.Comment
-
Dzieki za poparcie oczekujemy takich kolekcjonerow.....gdzie nie pojade czy to Warszawa ...czy Zywiec....i Martin , u Ciebie , lubie w spokoju pogrzebać ...i zawsze cos ciekawego znajde....Andrzeju ....Comment
-