2015.02.21 - Gdańsk, III Giełda Kolekcjonerów Piwnych Akcesoriów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • oikinol
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.12
    • 45

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal Wyświetlenie odpowiedzi
    Nie no pewnie, żyjemy w kraju mlekiem i miodem płynącym. 1600zł na rekę i wymarzona praca w Amazonie to symbol dobrobytu. Ale jak masz uprawnienia na wózek widłowy to już kariera stoi otworem. Jakby co to w 2008 jak wszyscy wyjeżdżali za granicę do pracy, stwierdziłem że zostaje w PL i zrobie tutaj coś. I robie na swoim, tylko się jakoś sytuacja w pięknym kraju nie poprawia ale skoro twierdzisz że jest tak super dla wszystkich to życzę słodkiego miłego życia.
    Od czasu pierwszej (?) w Gda giełdy przy okazji festiwalu piwnego na Placu Zebrań Ludowych w bodaj 2007r (do czasu organizowanych tych przez Oikinola), na której frekwencja była niezła (10 wystawiających?) to na kolejnych były kilka stałych osób + po jakimś czasie ekipa z Elbląga. To chyba jak na warunki tak dużej aglomeracji dość słabo.
    Michale widzę ze Ciebie , jakas wewnętrzna frustracja zżera ....uwolnij umysł ...i podejdz do tego na luzie, bez napinania ....raz jest lepiej , raz jest gorzej ....znam kolekcjonerow z krajów MEGA Bogatych i MEGA Biednych i ...tak naprawde niczym sie nie różnią - łaczy ich to samo ....ZBIERANIE AKCESORI PIWNE ! ! i TYLE ...to takie proste jest ! .

A teraz info co do gield ...bo masz przeklamane dane :
    I Gielda w Browarze Piwna - okolo 90 osob wpisanych na liste ...(wpisywales sie ???)
    II Gielda w Browarze Piwna - ponad 50 osob wpisanych na liste .

Po analizie stwierdzilismy ze bedzie tylko jedna Gielda w roku - ZIMOWA , zima jest mniej gield w Polsce przez co mysle ze jest niedosyt tego typu spotkań .
    Co o tym myslisz???
    Pozdrawiam Pawel .

Comment

• MLT
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.12
      • 1049

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal Wyświetlenie odpowiedzi
      Nie no pewnie, żyjemy w kraju mlekiem i miodem płynącym. 1600zł na rekę i wymarzona praca w Amazonie to symbol dobrobytu. Ale jak masz uprawnienia na wózek widłowy to już kariera stoi otworem. Jakby co to w 2008 jak wszyscy wyjeżdżali za granicę do pracy, stwierdziłem że zostaje w PL i zrobie tutaj coś. I robie na swoim, tylko się jakoś sytuacja w pięknym kraju nie poprawia ale skoro twierdzisz że jest tak super dla wszystkich to życzę słodkiego miłego życia.
      Od czasu pierwszej (?) w Gda giełdy przy okazji festiwalu piwnego na Placu Zebrań Ludowych w bodaj 2007r (do czasu organizowanych tych przez Oikinola), na której frekwencja była niezła (10 wystawiających?) to na kolejnych były kilka stałych osób + po jakimś czasie ekipa z Elbląga. To chyba jak na warunki tak dużej aglomeracji dość słabo.
      Jakby co to wolę gorzkiego, miłego życia. A tak poważnie to powinniśmy wspierać Pawła za to co robi. I tak nie każdy pojedzie na wszystkie giełdy. Pozdrawiam
      Last edited by MLT; 2015-02-07, 06:45.

Comment

• Areh
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2014.12
        • 120

Takie pytanie. Czy "nie kolekcjoner" znajdzie tam coś dla siebie? Nie zbieram kapsli, etykiet, otwieraczy itp. Ja tylko piję i czasami warzę piwo. Nigdy na żadnej tego typu giełdzie nie byłem, a teraz, z racji tego że mam pod nosem, to może bym się wybrał.
        Mam nadzieję że kapsli i etykiet nie wąchacie

Comment

• Pendragon
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛
          • 2006.03
          • 13952

Będzie towarzystwo i piwo po promocyjnej (tak zakładam) cenie, więc wpadaj.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• as59
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2007.08
            • 58

Giełda w Piwnej

Bylem na giełdzie w Gdańsku, w Piwnej dwa razy i jestem zadowolony. Giełda birofili to nie tylko gadżety ,to przede wszystkim spotkania ,nowe znajomości , miła atmosfera oraz wspaniałe piwa z browaru Piwna .Do zobaczenia wkrótce . Pozdrawiam Andrzej

Comment

• solfernus
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.08
              • 1025

Panowie, jak pisałem wcześniej, wybieram się na giełdę do Krakowa. Bo mam ją stosunkowo blisko. Ale trzymam za waszą giełdę kciuki. I będę je trzymał za każdą nową czy też małą giełdę. By można było się spotkać we fajnym gronie znajomych o podobnych zainteresowaniach.
              Wasze
              Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

• biermann
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2001.09
                • 2552

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedzi
                Czy ktoś wybiera się ze Szczecina?
                Poniekąd ze Szczecina ale właściwie to z Poznania
                "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
                Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
                Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
                Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
                Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• oikinol
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2003.12
                  • 45

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Areh Wyświetlenie odpowiedzi
                  Takie pytanie. Czy "nie kolekcjoner" znajdzie tam coś dla siebie? Nie zbieram kapsli, etykiet, otwieraczy itp. Ja tylko piję i czasami warzę piwo. Nigdy na żadnej tego typu giełdzie nie byłem, a teraz, z racji tego że mam pod nosem, to może bym się wybrał.
                  Mam nadzieję że kapsli i etykiet nie wąchacie
                  Zapraszamy Gorąco .....dla niezbierających też będą atrakcje...na pewno mila atmosfera i PIWO z Browaru Piwna w promocyjnej , giełdowej CENIE !
                  Jutro podam szczegóły .

Comment

• oikinol
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2003.12
                    • 45

W najbliższą sobote na III Giełdzie Kolekcjonerów Piwnych Akcesoriów w Gdansku w nalewakach znajdziemy ;
                    - Pszeniczne ekst. 12,6 , alk. ok. 5,4% .
                    - Szczerbaty Smok - Porter Angielski ekst 12,1 , alk.ok. 4,5% .
                    - Lager Amerykanski ekst. 12,5 , alk.ok. 5,3% .

Wszystkie piwa beda w Giełdowej PROMOCYJNEJ CENIE - 6 ZL .

Pozostaje mi tylko WSZYSTKICH GORĄCO ZAPROSIĆ ! !

Comment

• oikinol
                      Kapral Kuflowy Chlupacz
                      • 2003.12
                      • 45

Rezerwacja stolików zakończona .

Comment

• Areh
                        • 2014.12
                        • 120

Jak to Szczerbaty Smok? A co z nowym piwem? Zostanie schowane na czas imprezy?

Comment

• wzmacniacz
                          • 2002.06
                          • 143

W sobotę, jedyna okazja na osobiste odebranie XXI Ankiety Kolekcjonerów kapsli :-)
                          hehehehe
                          Pozdrawiam

Comment

• as59
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2007.08
                            • 58

Giełda w Piwnej

Podziękowania dla organizatorów za wzorowo zorganizowaną giełdę,wspaniałe piwa i do zobaczenia .

Comment

• Adam50
                              Porucznik Browarny Tester
                              • 2006.10
                              • 321

Gdańsk, już III giełda

Również dziękuje za ciepłe przyjęcie nas na giełdzie, super giełda, podstawek do zbioru przybyło, do zobaczenia panowie !!!

Comment

• MLT
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.12
                                • 1049

Wielkie dzięki dla organizatorów i gospodarzy. To była bardzo udana giełda.

Comment

Przetwarzanie...
                                X